RTX 3070 Ti sisteme RAM yükseltme tavsiyesi

Tamamdır hocam test ederim çalışırsa buraya yazarım. Biraz geç gelecek Ocak ayında teslimat gözüküyor yurt dışından geliyor.

Şuan için değiştirmeme gerek olmadığını düşünüyorum. İşlemcim 2K çözünürlükte darboğaz sorunu olmadan ekran kartını besleyebiliyor. En azından 1-2 sene değiştirmeyi düşünmüyorum. Değiştirirsem de DDR5 olacak şekilde değiştiririm muhtemelen.
selamlar, merak ettim çalıştı mı acaba son durum nedir ?

selamlar, merak ettim çalıştı mı acaba son durum nedir ?
Hocam RAM'ler gelince ilk taktığımda 3200 MHz şeklinde açıldı. Anakarttan XMP açınca direk 3600 MHz olarak sorunsuz kullanıyorum uzun zamandır. Hata vs olmadı. Biraz daha voltaj versem yüksek MHz değerlerine de çıkacak gibi duruyor ama kendim uğraşmadım. Eğer i7 9700K serisi işlemciniz varsa sorunsuz kullanılıyor. Şuan bilgisayar başında değilim bilgisayara geçince fotoğrafta atabilirim.

Anladım, evet benimde 9700K işlemcim vardı ram almayı düşünüyordum bu konuya denk geldim o yüzden sordum sorun olmadığına sevindim. Peki overclock yapmışsınız sanırım 5.0Ghz ben 5i göremedim malesef OC ayarlarınızı atabilme şansınız var mı ? destek verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Anladım, evet benimde 9700K işlemcim vardı ram almayı düşünüyordum bu konuya denk geldim o yüzden sordum sorun olmadığına sevindim. Peki overclock yapmışsınız sanırım 5.0Ghz ben 5i göremedim malesef OC ayarlarınızı atabilme şansınız var mı ? destek verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Şuan evde değilim hocam evde olduğum zaman atabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı