RTX 3070 Ti stoklara ne zaman gelir?

Sanırım Mining işi iyice durulana kadar Ekran Kartı işi yalan oldu artık iyice. Ne olursa olsun 3070 Ti'da bu kadar parayı haketmiyor kesinlikle. NVIDIA üretim yapan firma olduğu halde satıcıların kazandığı kadar kazanmıyordur.

Ben 3070 ekran kartındaki 8 GB versiyonu. 3060 12 GB versiyonundan daha pahalı. Genel bilgi olarak sana sorayım. Ben 3070 alırsam ne olursa olsun 8 GB ekran kartı alıyorum. Bu 3070'deki 8 GB ekran kartı 3060'daki 12 GB ekran kartından neyi daha iyi bilgi amaçlı sana sorayım dedim. Tamam 3070 güçlü. Ama 8 GB.

2K çözünürlük için uzun süre 8 GB bellek yeterli olacaktır. 3060'ın 12 Gb VRam ile gelmesinin sebebi AMD ile rekabet içindi. Herhangi bir artısı veya eksisi yok.

Amerikadan getirme imkanınız varsa durmayın. Founders Edition modelinin soğutması iyiydi RTX 30XX serisinde. Technopat'ın Youtube kanalında testleri mevcut. Sıcaklıklar gayet normaldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı