RTX 3070 Ti ve 12400F sistemle neler yapılabilir?

Merhaba dostlar. Geçen aylarda 3070 Ti ve 12400F'li bir sistem topladım. Sistemi sadece oyun için kullanan bir insanım. Fakat son zamanlarda donanımımın gücünü kullanarak bir şeyler üretmeye heveslendim. Sizce donanım gücü kullanarak üretebileceğim içerikler nelerdir?

Not: Yazılım öğrenmeye meyilli bir insan değilim. Oyun yapmak veya geliştirmek ilgimi çeker. Önerilerinizi bekliyorum. Siz neler yapıyorsunuz, bahsederseniz de sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun yapmak veya geliştirmek ilgimi çeker. Önerilerinizi bekliyorum.
Siz neler yapıyorsunuz, bahsederseniz de sevinirim.
Hiçbir amaç gütmeden sırf eğlenmek ve vakit geçirmek için kendimce şöyle videolar yapıyorum.
Farklı farklı insanların yaptığı videoları izleyerek "ulan acaba bunu nasıl yapıyor ben de mi yapsam" mentalitesine girebilir ve tutoriallar izleyerek insanların izlediğinde gülebileceği eğlenebileceği videolar yapmaya çalışabilirsin.

Hiçbir amaç gütmeden sırf eğlenmek ve vakit geçirmek için kendimce şöyle videolar yapıyorum.
Farklı farklı insanların yaptığı videoları izleyerek "ulan acaba bunu nasıl yapıyor ben de mi yapsam" mentalitesine girebilir ve tutoriallar izleyerek insanların izlediğinde gülebileceği eğlenebileceği videolar yapmaya çalışabilirsin.

Gayet eğlenceli duruyor hocam. Video editlemek diyorsunuz yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı