RTX 3070 Ti ve R5 7500F CS2'deki değerler normal mi?

lospartizan

Kilopat
  • Anakart: MSI Pro A620M-E
  • RAM: Kingston Fury Beast 32 GB 6000MHz 2x16 GB Dual Channel
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz - 5.0GHz
  • CPU Soğutucu: Arctic Freezer 34 e-Sports Duo
  • Ekran Kartı: Galax RTX 3070 Ti 1-Click OC Feature
  • SSD: Kioxia Exceria M.2 NVMe 500GB 1700MB-1600MB/s
  • PSU: FSP Hydro 500W
CS2'de bazı zamanlarda garip garip saliselik takılmalar yaşamaya başladım. Bu her zaman olmadığı için oyun optimizasyonu ile alakalı olduğunu düşündüm ama yine de emin olmak için RivaTuner indirip konu açayım dedim.
Aşağıdaki 1 dakikalık videodaki ısı, CPU-GPU kullanımı vb. genel değerler CS2 gibi bir oyun için ve sistemim için normal değerler midir? Normal ise ileride herhangi bir sorun olma olasılığına karşın şimdiden yapmamı önerdiğiniz bir şey var mı? Fanları %100'e kendim çektim. Her oyuna girdiğimde bu şekilde yapıyorum. Sıcaklıklar ona rağmen bu şekilde.

Test Videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Frame time graph 1% ve 0.1% açmayı unutmuşum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortalama 400FPS alıyorsunuz gayet normal olduğunu düşünüyorum bir de arkada video kayıt açık olmasına rağmen. Ama dediğiniz gibi fanlar %100 de sıcaklıklar biraz fazla gibi geldi.
Soğutucu üzerindeki tozları temizledim. CPU sıcaklığı 73 Derece üzerine çıkmıyor. 73 derece sanırım iyi fakat %100 fan için kötü diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı