Arel1
Hectopat
Toplam 18.000₺' yani?Hayır sadece power için 3000 onun dışında ekran kartı için 15k ayırdım.
Toplam 18.000₺' yani?Hayır sadece power için 3000 onun dışında ekran kartı için 15k ayırdım.
aynenToplam 18.000₺' yani?
@stafret
Bu psu fazlasıyla yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
Kalan bütçeye şu iki ekran kartını öneririm:
İkiside birbirine rakip ve güzel kartlardır. Performansları biribirine çok yakındır. İşlemciniz ile darboğaz yaşamadan kullanırsınız. Ufak tefek darboğazlar olur ama performansa etki edecek durumu olmaz. Tercihe göre Nvidia veya Amd ekran kartı alabilirsiniz. Yalnız şunu unutmayın, 1080p monitörünüz varsa eğer 4-5 sene rahatlıkla 8GB VRAM yeterli olması lazım fakat 2k da kullanacaksanız 8GB VRAM kesinlikle yeterli olmayacaktır yakın bir süre içerisinde.
Birinde DLSS, diğerinde FSR var. Hangisi daha çok ilginizi çekiyorsa ona yönelin ve AMD kart satın almadan önce şu videoyu mutlaka izleyin.
Şimdiden hayırlı olsun yeni sisteminiz.
Unutmadan, cpu kablosu biraz kısaymış. Kasanıza göre değişir fakat genel anlamda bu sorundan dolayı bir şikayet varmış. Bunu göz önünde bulundurun hocam.
Evet o PSU güzeldir. Fiyatına değecek bir model olur.Hocam nvdia alacağım ekran kartını 3070ti ile 4060 arasında kaldım. Sadece psu lazım bana onu da 750 high power gold almayı düşünüyorum.
Çok müteşekkirim iyi geceler.Evet o PSU güzeldir. Fiyatına değecek bir model olur.
Fakat ben olsam 4060Ti tercih ederim açıkcası. Rtx 3070, 4060 Ti'dan biraz daha fazla performanslı fakat güncellik açısından bence Rtx 4060 Ti tercih edin. Siz bilirsiniz yine de, hayırlı olsun yeni sisteminiz, güle güle kullanın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.