Merhaba dostlar. 1 yıl önce kampanyalardan ve indirimlerden toplamış olduğum pcim var. Şu anda ekran kartım MSI RTX 3070 Ti Gaming X Trio 8 GB 256 bit. En baba oyunlarda bile 2K görüntüde Ultra ve ultraya yakın özel ayarlarda şu ana kadar üzmedi beni. Bu kartı satıp, yarından itibaren piyasaya çıkacak olan RTX 4070 Ti super 16 GB 256 bit modeline geçmeyi düşünüyorum sizlerin de fikrini sormak istedim. Düşünceleriniz nelerdir?
Normalde aldığım sistemi yıllarca kullanan birisiyim. Elimdeki kartı satıp 4070 ti supere iyi bir fiyattan geçme şansım olduğu için böyle bir düşünce oluştu. Duruma göre bakacağım. Teşekkürler.
Elimdeki kart 8gb geçmek istediğim kart 16gb. 5000 lerin durumunu şu anda tam kestiremiyorum fiyat anlamında. 4070 ti super her açıdan cazip geldiği için geçme düşüncem oluştu.
3070 Ti ile FIFA FC24 2K Ultra görüntü ayarı ile kornerlerde donma sorunu yaşıyorum bu oyundan başka oyun da oynamıyorum kartı değiştirmeden 5000 serisini beklemek mi gerekir?
3070 Ti ile FIFA FC24 2K Ultra görüntü ayarı ile kornerlerde donma sorunu yaşıyorum bu oyundan başka oyun da oynamıyorum kartı değiştirmeden 5000 serisini beklemek mi gerekir?
FIFA23 4K oynarken yapmıyordu 1440p de kornerler sonrası takılmaya başladı oynanmaz hale geldi! FC24 ile yola devam edeyim dedim bu sefer de göze çarpan ara sahne takılmaları oluyor.