Cus d amato
Centipat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Rıca ederım hocam faydalı olduysam ne mutlu. Ben de oyle yaptım 3 ay evvel 4070superlı sıstem dızdım kafam rahat sekılde kullanıyorum. Sıstem her turlu ısı goruyor zaten. Fazlasına eger sureklı bır sekılde pro sevıyede rekabetcı oyun oynanmıyorsa gerek yok. 4-5 sene boyunca 2k da bu ekran kartı dlss3 un de yardımıyla 90-100fps bandını koruyacaktır. O yuzden bence de 6000 serısıne kadar yenılemeye gerek kalmayacaktır.Hocam bu değerli yorumun için teşekkür ederim, şimdi alırsam 5 serisini es geçerim 6 çıkınca bir daha alırım. Bu mantıkta 4070s mı 7900GRE mi daha mantıklı olur? İkisini de 22bin TL bandında bulmak mümkün. Yoksa 10 daha koyup 4070 Ti Super almak bu fiyat bandında gelecek olan ekstra performans değer mi?
Ben Nvıdıa dan yanayım cunku DLSS3 u sıklıkla kullanıyorum oyunlarda ve cok ısıme yarıyor. 4070TI super eger butce varsa tabı kı alınabılır ancak parasına gore getırdıgı extra performans olarak deger mı dersen degmez. 4070 super ıle aralarında ortalama %15 cıvarı bır performans farkı var. Arada ıse %50 fıyat farkı var. Evet tı super olanında 4k ıcın avantaj saglayan ekstra 4gb vram var ama kartın optımum kullanıldıgı cozunurluk qhd. 12GB vram qhd de her turlu yeterlı. O yuzden bence 4070super daha mantıklı bır kart.