RTX 3070 Valorant düşük FPS

Deniz_Ali

Decapat
Makaleler
3
Arkadaşlar Ryzen 5 3600 + Palit RTX 3070 gamerock Edition kullanıyorum bind haritasında Ultra ayarlarda FPS 90'a düşüyor bazenleri 144Hz monitörde çok kötü görünüyor kasıyormuş gibi nasıl düzeltebilirim acaba? İlk aldığımda böyle değildi 200'lerin üstündeydi sürekli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz sözkonusu olabilir.

Darboğaz olamaz hocam.

Hocam ben i7 8700 ve 1070 Ti ile yüksek ayarlarda minimum 140 gördüm bence işlemciniz ekran kartınızla darboğaz yapıyor.

Arkadaşlar Ryzen 5 3600 + Palit RTX 3070 gamerock Edition kullanıyorum bind haritasında Ultra ayarlarda FPS 90'a düşüyor bazenleri 144Hz monitörde çok kötü görünüyor kasıyormuş gibi nasıl düzeltebilirim acaba? İlk aldığımda böyle değildi 200'lerin üstündeydi sürekli.
Tam sistem özellikleri varmı?
sorunu bulabilen?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı