Alakası yok oyun o kadar kullanıyor. Sadece ekran kartı yüzdesine bakarak ezbere konuşmayın işlemci %80 ekran kartı %50 olsa tamam evet darboğaz var ama buradaki durum öyle değil. YouTube'da genel olarak yüksek donanım isteyen oyunlarda %70-80 ile %95 üstünde tutabiliyor 3060'ı.
Alakası yok oyun o kadar kullanıyor. Sadece ekran kartı yüzdesine bakarak ezbere konuşmayın işlemci %80 ekran kartı %50 olsa tamam evet darboğaz var ama buradaki durum öyle değil. YouTube'da genel olarak yüksek donanım isteyen oyunlarda %70-80 ile %95 üstünde tutabiliyor 3060'ı.
Ne dersen de performans delisi değilsen yeterli bro aham şaham darboğaz yok. Belki 3.9, 4.0GHz'e OC ile biraz da olsa paçayı kurtarırsın. Cpu-Z nin testinde çokluda R7 1700 e yaklaşmıştım teklide zaten geçmiştim.
Geekbench 5 de ise 910 puandan 1240 puana çıkmıştı tekli skor puanım ve kıytırık stok soğutucusu ile ve pek iyi olmayan B350M-K anakart ile.
Pazartesi ya da salı OC ile birkaç oyun test edeceğim konu açarım görürsen gelirsin (3.95GHz de 4.0'a çıkamıyorum bileşenlerim ile.)