RTX 3070 vs RTX 3060

akiaki

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Max 10K bütçem var. Sistem toplayacağım (Vatan'dan) 10K civarı bir hazır sistem var. MSI Gaming X Trio RTX 2070 Super R5 3600X 16 GB RAM vb.

Yoksa RTX 3070 mi alayım veya RTX 3060 çıkarsa onu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda hala 3070 stoklarda yok gelmedi. 3060 diye de bir kart da olmadığına göre şu anki alacağınız sistem daha uygun olacak fiyat olarak. Beklemek isterseniz de tabii ki 3070 (1-3 ay belli değil o da ne zaman geleceği ) alıp sistem fiyatınında yükseldiğini göreceksin.

Şu anda hala 3070 stoklarda yok gelmedi. 3060 diye de bir kart da olmadığına göre şu anki alacağınız sistem daha uygun olacak fiyat olarak. Beklemek isterseniz de tabii ki 3070 (1-3 ay belli değil o da ne zaman geleceği ) alıp sistem fiyatınında yükseldiğini göreceksin.

Stoklara gelmedi derken ertelenmesini sebebi fazla üretim yapmak değil miydi?
Türkiye'ye 3070 stoku girişi hiç olmadı mı?

Birkaç ay bekleyip 3060 Ti performans ve fiyatını görebilirsiniz. Ama o kurla alacağınız sistemin bu sistemden iyi olacağını sanmıyorum. 3060'ın da 2070S'den iyi olacağını.

Geforce RTX 3070 diyorum. Vatan'dan değil, en ucuz neredense oradan alıp geçin. 3060 diye bir kart daha duyurulmadı, bir ihtimal çıkana kadar da Dolar 10 lira olacağından en az 2080 Super parasına satılacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı