RTX 3070 vs RX 6700 XT

Bütçe
19000-19500
Gaming gen TR'yi seçmemin sebebi ödemeyi en rahat orada yapabileceğim.

Bütçe neydi, unuttum ama şu sistem olabilir:

İncehesap'ı hiç sevmiyorum nedensiz bir şekilde. Ben dolandırıcıyım diyor site her ne kadar vergi ödüyor olsalarda :D. 1 TB yapacağım SSD'yi fakat aradaki fiyat farkı uçurum. Ay başına kadar 6800 sistem gelir mi sizce başka? Ben Gaming Gen'de 6800 sistemlerin bitmesinin sebebinin B550 anakartın bittiğinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Gaming gen TR'yi seçmemin sebebi ödemeyi en rahat orada yapabileceğim.

İncehesap'ı hiç sevmiyorum nedensiz bir şekilde. Ben dolandırıcıyım diyor site her ne kadar vergi ödüyor olsalarda :D. 1 TB yapacağım SSD'yi fakat aradaki fiyat farkı uçurum. Ay başına kadar 6800 sistem gelir mi sizce başka? Ben Gaming Gen'de 6800 sistemlerin bitmesinin sebebinin B550 anakartın bittiğinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
İncehesap'dan daha güvenlisini bulamazsın, bu kadar net. Gaming.gen.tr yokken, incehesap vardı ve piyasada yeni değiller. Attığım kasa da güzel bayağı.

Onun dışında 6800 gaming.gen'e gelir mi bilemem. Ancak niyetlendiysen cidden incehesaptan al geç. Beklemenin bir alemi yok, bütün parçaları da kaliteli.

İncehesap'dan daha güvenlisini bulamazsın, bu kadar net. Gaming.gen.tr yokken, İncehesap vardı ve piyasada yeni değiller. Attığım kasa da güzel bayağı.

Onun dışında 6800 gaming.gen'e gelir mi bilemem. Ancak niyetlendiysen cidden İncehesap'tan al geç. Beklemenin bir alemi yok, bütün parçaları da kaliteli.

Aradaki fiyatı versem mi diye düşünüyorum. Ay başını bekleyeceğim her türlü benim para eriyecek yoksa bir köşeye koyayım da :D

Aradaki fiyatı versem mi diye düşünüyorum. Ay başını bekleyeceğim her türlü benim para eriyecek yoksa bir köşeye koyayım da :D
Alacağın sistem neydi? Unuttum da.

6800 ve 6700 XT arasında fiyat farkına değer 10-15 FPS var rahat. 6700 XT'e OC yaparak eşitlersin belki ama o sana sıcaklık olarak geri dönecek.

Sistemde tek sıkıntı 12400F olması, 5600'e iyi OC yapılıyor.

Alacağın sistem neydi? Unuttum da.

6800 ve 6700 XT arasında fiyat farkına değer 10-15 FPS var rahat. 6700 XT'e OC yaparak eşitlersin belki ama o sana sıcaklık olarak geri dönecek.

Sistemde tek sıkıntı 12400F olması, 5600'e iyi OC yapılıyor.

OC yapmayacağım.

Şu sistemde anakartı B550 SSD'yi 1 TB kasayı XPG valor Air yaptım 16568 TL bu sistem için iyi midir?

Bu mesajda var hocam. Anakartı bekliyorum hala :D attığınız 6800 sistemi alabilirim benim açımdan problem yok.

OC yapmayacağım.

Bu mesajda var hocam. Anakartı bekliyorum hala :D attığınız 6800 sistemi alabilirim benim açımdan problem yok.
Yok bu kadar farka değmez kesinlikle. Belki arkadaşlar daha uyguna 6800 sistem bulurlar.

@messinicocugu

PSU'yu FSP yapıp bunu alın:

Sapphire serisi aşırı OC yaptığından WattMan yedirtebiliyor sanırım. Ay başında ekstra bir bütçe açabileceğim sanırım. O zaman 6700 XT mi 6800 mü alacağıma karar veririm. Teşekkürler. @messinincocugu @Shahdee

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı