RTX 3070 yerine kart önerisi

Bütçe
11-13K

QWERT2003

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle RTX 3070 kullanıcısıyım fakat hepinizin bildiği VRAM sorunu yaşıyorum. Bu yüzden kartı sattım 11-13K bütçem var çıkılmadık sürece yeni bir kart arıyorum. Yeter ki 3070 üstü olsun ve VRAM 12 GB üstü olsun ikinci el alacağım AMD veya NVIDIA fark etmez aklımda en mantıklı 3080 var ama AMD anlamıyorum bu yüzden bu konuyu açtım 3070 üstü VRAM sorunu yaşatmayacak kart önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle RTX 3070 kullanıcısıyım fakat hepinizin bildiği VRAM sorunu yaşıyorum. Bu yüzden kartı sattım 11-13K bütçem var çıkılmadık sürece yeni bir kart arıyorum. Yeter ki 3070 üstü olsun ve VRAM 12 GB üstü olsun ikinci el alacağım AMD veya NVIDIA fark etmez aklımda en mantıklı 3080 var ama AMD anlamıyorum bu yüzden bu konuyu açtım 3070 üstü VRAM sorunu yaşatmayacak kart önerir misiniz?

Eğer biraz daha beklerseniz ocak ayında 5000 serisi duyurulacak.

Hocam oncelikle bilgisayari ne icin kullanacaginizi yazmalisiniz. CUDA lazim mi? Sadece oyun mu oynanacak? NVIDIA'ya ozel teknolojilere ihtiyac var mi?

Psu ve işlemci beslerse ikinci el o bütçede ikinci el 6900XT bakın ya da daha uyuna 6800XT alın.

11-13k bütçede adam şuan 4060 anca alıyor az daha bekleyin 5080 alırsınız demek çok mantıksız değil mi??

Bütçe biraz daha çıkarsa:

Hocam ben vram sorunu yaşıyorum amacım daha üst vram almak 8 gb 4060 çok mantıksız

Hocam oncelikle bilgisayari ne icin kullanacaginizi yazmalisiniz. CUDA lazim mi? Sadece oyun mu oynanacak? NVIDIA'ya ozel teknolojilere ihtiyac var mi?

Hocam oyun için kullanıyorum açık olmak gerekirse kart bende 7 aydır vardı ve DLSS gibi şeyler çok nadir işime yaradı yani AMD NVIDIA fark etmez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı