Ahmet faruk313 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #1 Gigbayt'in 3070i aldım, arkadaşlar. Yalnız rev 2.0 yaziyor. Bu rev 2.0 LHR mi demek? İngilizcesi iyi olan bir arkadas, gigbayte rev 2.0 sifir nedir? Açiklarsa çok sevinirim. Kutusunda LHR yazmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2021
Gigbayt'in 3070i aldım, arkadaşlar. Yalnız rev 2.0 yaziyor. Bu rev 2.0 LHR mi demek? İngilizcesi iyi olan bir arkadas, gigbayte rev 2.0 sifir nedir? Açiklarsa çok sevinirim. Kutusunda LHR yazmiyor.
Çözüm DarKSaGaa 26 Ağustos 2021 Revizyon demek. Üretimdeki eksiklikleri yada anakartı daha iyi yapmak için üreticiler aynı modeli revize ediyorlar.
Revizyon demek. Üretimdeki eksiklikleri yada anakartı daha iyi yapmak için üreticiler aynı modeli revize ediyorlar.
4 444635 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.976 Makaleler 3 Çözümler 14 26 Ağustos 2021 #11 Hocam zaten Gigabyte'ın kendi sitesini attım yukarıda. LHR olduğu yazıyor, uzatmanın anlamı yok. Artı 0 Eksi
KS KS Ahmet faruk313 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #12 BitikBirİnsanEvladı dedi: Hocam Türkçeyi güzel kullansaydınız ilk önce, LHR değil kart üzerinde LHR işaretli amblem olurdu zaten. Genişletmek için tıkla... Türrkçeyi güzel kullanarak yanlış bilgi vermeseydiniz keşke. 444635 dedi: İngilizcenin iyi olması ile ne alakası var anlayamadım. Bu ise LHR: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) Gallery | Graphics Card - GIGABYTE Global Genişletmek için tıkla... Gigbayte kendi sitesini okuyamadım da ondan Herkese teşekkür ederim Artı 0 Eksi
BitikBirİnsanEvladı dedi: Hocam Türkçeyi güzel kullansaydınız ilk önce, LHR değil kart üzerinde LHR işaretli amblem olurdu zaten. Genişletmek için tıkla... Türrkçeyi güzel kullanarak yanlış bilgi vermeseydiniz keşke. 444635 dedi: İngilizcenin iyi olması ile ne alakası var anlayamadım. Bu ise LHR: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) Gallery | Graphics Card - GIGABYTE Global Genişletmek için tıkla... Gigbayte kendi sitesini okuyamadım da ondan Herkese teşekkür ederim
C classy01 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 2.621 Çözümler 16 26 Ağustos 2021 #13 BitikBirİnsanEvladı dedi: Hocam Türkçeyi güzel kullansaydınız ilk önce, LHR değil kart üzerinde LHR işaretli amblem olurdu zaten. Genişletmek için tıkla... LHR yazmak zorunda değil, REV 2.0 zaten LHR olduğunu ifade ediyor. Artı 0 Eksi
BitikBirİnsanEvladı dedi: Hocam Türkçeyi güzel kullansaydınız ilk önce, LHR değil kart üzerinde LHR işaretli amblem olurdu zaten. Genişletmek için tıkla... LHR yazmak zorunda değil, REV 2.0 zaten LHR olduğunu ifade ediyor.