RTX 3070Ti 81 derece normal mi?

Çok teşekkürler.Deneme yanılma yöntemiyle bir şekilde en sağlıklı sıcaklığı bulucam.Ztn mm aralıkları çok fazla değl elbet birisi en düşük sıcaklığı sağlayacaktır.
Aynen hocam deneme yanılma yolu en iyi seçenek. Dediğiniz gibi mm aralıkları çok değil illaki bir şekilde olacaktır. İnşaAllah benim sıcaklıklardan daha iyi seviyeye ulaşırsınız.

Termal ped değişirken termal macun da değişmeyi unutmayın hocam. Çünkü açılınca hava boşluğu oluyor. Değişmek gerekiyor.

Hocam termal macunu da hazırladım cooler master mastergel maker nano partiküllü aldım işlemcide çok memnundum gpu yada onu kullanıcam.O kadar sistem topladım hiç gpu sökmedım ilk deneyimim nasıl olucak bakalım

Fan kabloları çok zor çıkıyor hocam. Tırnaklı yapmışlar. Ben tornavida ile plastiğin arasına soktum. Öyle çıkardım. Elle çıkartamadım. Pense ile de çıkmadı. En son baktım fan portu PCB'den ayrılıyordu daha zorlamadım tornavida ile halletim arasına sokup biraz açtım plastiğini. Sende dikkat et.

İlk deneyim çok güzel oluyor hem de çok stresli. en azından benim için öyle oldu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence en yardımcı olacak bilgi bu videoda.

Hocam çok sağol bir sonraki bakımda bunu izker daha rahat yaparım çok teşekkürler.

Hocam çok sağol bir sonraki bakımda bunu izker daha rahat yaparım çok teşekkürler.
Ne demek hocam. Bu videoda ki direk bizim kartın kendisi orjinal padlerini ölçerek değiştiriyor....Ben de şimdi buldum...2.0 mm ve 1.0 mm kullanmış....10:30 dakika sonrası bizim kart.

Ne demek hocam. Bu videoda ki direk bizim kartın kendisi orjinal padlerini ölçerek değiştiriyor....Ben de şimdi buldum...2.0 mm ve 1.0 mm kullanmış....10:30 dakika sonrası bizim kart.
Tamamdır iyi oldu bu termal ped değişimim yaklaşmaya başladı. Video baya işime yarar. Termal ped uygulayınca hocam dereceleri de atarmısınız. Eğerki güzel olursa aynısından alırım.

Tamamdır iyi oldu bu termal ped değişimim yaklaşmaya başladı. Video baya işime yarar. Termal ped uygulayınca hocam dereceleri de atarmısınız. Eğerki güzel olursa aynısından alırım.
Tabi atarım hocam nano partiküllü termal macunu da denemiş olucam.Eğer işlemci performansını gpuda da verirse tadından yenmez inşAllah.

Tabi atarım hocam nano partiküllü termal macunu da denemiş olucam.Eğer işlemci performansını gpuda da verirse tadından yenmez inşAllah.
İnşaAllah hocam. Sıcaklık sonuçlarını bekliyorum inşaAllah. Hayırlı geceleriniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…