RTX 3080 10GB versiyonu için 10. nesil işlemci önerisi

Daha fazla  
RAM
16 2133MHz
Elimde şu an i5 10400F var ve darboğaz yapıyor. Monitörüm 2K değil 1080p anakartı değiştirmek istemiyorum.

Aklımdaki işlemciler: i7 10700K ve i9 10850K sizin önerileriniz nedir?

Elimde şu an i5 10400F var ve darboğaz yapıyor. Monitörüm 2K değil 1080p anakartı değiştirmek istemiyorum.

Aklımdaki işlemciler: i7 10700K ve i9 10850K sizin önerileriniz nedir?

Bence şimdilik 2K sanal çözünürlükte kullanıp daha fazla bütçe oluşturarak ürün desteği olan bir anakart ve işlemciye geçin

Şimdi dediğnizi yaptım ve Ready or Not girdim ayarlar maksimumda ve DLSS kalite modunda ekran kartı %60 kullanımda olmasına rağmen işlemci %30 da.

Durum böyle oyun maksimum ayarlarda DLSS kalitede.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    76,4 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Şimdi dediğnizi yaptım ve Ready or Not girdim ayarlar maksimumda ve DLSS kalite modunda ekran kartı %60 kullanımda olmasına rağmen işlemci %30 da.

Durum böyle oyun maksimum ayarlarda DLSS kalitede.

İşlemci zaten her zaman tam kullanılmaz oyunlarda, ekran kartıda tam kullanılacak diye kaide yok, ama tabii ki de 10 nesili geçtim 12 nesil işlemciler bile 1080p de darboğaz yapar o ekran kartına, tek çareniz monitör almak veya DSR ile idare etmek

İşlemci zaten her zaman tam kullanılmaz oyunlarda, ekran kartıda tam kullanılacak diye kaide yok, ama tabii ki de 10 nesili geçtim 12 nesil işlemciler bile 1080p de darboğaz yapar o ekran kartına, tek çareniz monitör almak veya DSR ile idare etmek.

Tamamdır hoca çözünürlüğü kaç olsun monitörün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı