bilalsekerr
Hectopat
MSI Afterburner'da görülen ayar ne kadar kullanmasını ayarlamak için. Mesela oradan 95'e aldınız, 95'ten üzeri çıkmaz.
Ben değer girmedim herzaman kullandığım gibi kullanıyorum ama değerler gördüğünüz gibi önceden kullanım olmadığızaman oralar diplerde olurdu dünden beri full. Ve dün görev yöneticisindede kart kullanımı %100 sıcaklık 75 derece civarlarıydı bugün böyleMSI Afterburner'de görünen Power limit yani %100 kullanmıyor o baska bir şey. Gerçek kullanım görev yöneticisinde yazan yani 0.
Ben değer girmedim her zaman kullandığım gibi kullanıyorum ama değerler gördüğünüz gibi önceden kullanım olmadığızaman oralar diplerde olurdu dünden beri Full. Ve dün görev yöneticisindede kart kullanımı %100 sıcaklık 75 derece civarlarıydı bugün böyle.
Resmini çekmedim düm ama tam olarak senin attığın resimde kullanım oranı %100 dü ve kart sıcaklığıda 75 derecelerdeydi. Bugünse böyle oyunlardada değer değişken olurdu hep ama bugün sabit 1860mhz gibi gösterdi. Yani ben hiçbir şekilde karta değer girmedim anormal durum varKart kullanımı oyun sırasında %99-100 olur fakat masaüstünde boyle bir durum olmaz. MSI Afterburner programında gördüğünüz olay ekran kartının anlık olarak kullanım değeri değil çalışma limiti. Görev Yöneticisi'nden ekran kartınızın anlık kullanımını ve sıcaklığını kontrol edebilirsiniz masaüstündeyken.Eki Görüntüle 1581652
Resmini çekmedim düm ama tam olarak senin attığın resimde kullanım oranı %100'dü ve kart sıcaklığıda 75 derecelerdeydi. Bugünse böyle oyunlarda da değer değişken olurdu hep ama bugün sabit 1860MHz gibi gösterdi. Yani ben hiçbir şekilde karta değer girmedim anormal durum var.
Trojen virüs çıktı 1 tane sistem32 dosyasında sildim ama onunla alakası varmıdırOyunda değilken veya karta güç bindiren bir işlem yapmıyorken kullanımın görev yöneticisinde %100 görünmesi normal değil virüs olabilir tarama yapın.
Trojan virüs çıktı 1 tane sistem32 dosyasında sildim ama onunla alakası var mıdır?
Şuan taramada virüs çıkmıyor tek çare format mı?Tabii ki olabilir virüsler arka planda çalışarak bileşen tüketir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.