RTX 3080 DisplayPort girişi bozuk

SP-XeoN

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, MSI RTX 3080 Gaming X Trio modelini kullanıyorum ve DisplayPort girişim arızalı, bu portun tamiri ortalama ne kadar tutuyor ve çok zahmetli ve uzun süren bir iş midir?

Not: Ücret karşılığı yaşadığım yerde bulunan bir bilgisayarcıya yaptırmayı planlıyorum.

Nasıl bir arıza mevcut? Benim bir ara her zaman 165HZ'de sıkıntı yaratmayan DP portum durduk yere sadece 60hz destekler olmuştu. Kablo falan Paugge. Yani port da çalışıyor. Formattan sonra fark ettim ki o sorun ortadan kalkmış. 165hz yapınca karınca karınca bozuluyordu, 60hz'de problem yoktu. Bir format nasıl bunu düzeltir anlam verememiştim.

Belki sizde de böyle bir durum vardır diye başıma geleni anlatmak istedim.

Merhaba, MSI RTX 3080 Gaming X Trio modelini kullanıyorum ve DisplayPort girişim arızalı, bu portun tamiri ortalama ne kadar tutuyor ve çok zahmetli ve uzun süren bir iş midir?

Not: Ücret karşılığı yaşadığım yerde bulunan bir bilgisayarcıya yaptırmayı planlıyorum.
Eğer port arızalıysa bilgisayarların elektronik tamirini yapan herhangi bir bilgisayarcı port değişimini yapabilir. Fakat kartın elektronik devresinde sıkıntı varsa, tespit edilen soruna göre cevap değişir.

Sen portun arızalı olduğuna nasıl karar verdin?

Hocam bir ekran kartını başka ekran kartlarıyla nasıl denediğinizi anlamadım. Başka kablolar veya monitörlerle denedim deseniz anlarım.
Dostum, farklı kablolar ve ekran kartları ile denedim zaten Monitörümün portu çalışıyor, farklı ekran kartları ile sorunsuz görüntü alabiliyorum. Ki ben bu kartı satın alırken DisplayPort'unun çalışmadığını bilerek satın aldım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı