Underwolta gerek yok ki hocam ekran kartı önünü kapattığım için o kadar ısınıyor önüne açmak için uğraşıyorum durum bu şekilde. Ekran kartının ön 2 fanı tamamen kapalı durumda bunu mu almalıyım önünü açmak için nasıl bir yol izleyeyim?
Alfais 5146 Pci-e Express 16x To 16x Dişi Erkek Riser Uzatma Kablosu - Fiyatı, Yorumları
Alfais 5146 Pci-e Express 16x To 16x Dişi Erkek Riser Uzatma Kablosu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Eki Görüntüle 2207878
Bunun PCI-e sürümü düşük olabilir,Bundan alsam olmaz mı acaba?
Alfais 5146 Pci-e Express 16x To 16x Dişi Erkek Riser Uzatma Kablosu - Fiyatı, Yorumları
Alfais 5146 Pci-e Express 16x To 16x Dişi Erkek Riser Uzatma Kablosu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bunun PCI-e sürümü düşük olabilir,
Bunu alabilirsiniz. Ekran kartınız eskisine nazaran daha iyi hava alacaktır fakat yine de bu kablo da az biraz illaki tıkayacaktır, hava girişini.
Aslında benim istediğim ekran kartı aynı slotunda kalsın fakat ASUS SSD slotunu kaydırmak alta doğru önerdiğiniz ekran kartını dik tutmak için sanırım fakat ekran kartı fanları da o şekilde cam panele yapışmış oluyor yine hava almaz ki.
Ekran kartını bence alt slota taşıyın ve SSD'yi üst slota taşıyın. Benim attığım şey ile SSD'yi de takabilirsiniz, sizin attığınız linkteki ürün ile SSD'yi tam verimde kullanamayabilirsiniz, öte yandan benim attığımın PCI sürümü daha iyi ve daha hızlı veri aktarımı sağlar.
Size önerim, ekran akrtını alta alıp SSD'yi üste almanız.
Ekran kartını bence alt slota taşıyın ve SSD'yi üst slota taşıyın. Benim attığım şey ile SSD'yi de takabilirsiniz, sizin attığınız linkteki ürün ile SSD'yi tam verimde kullanamayabilirsiniz, öte yandan benim attığımın PCI sürümü daha iyi ve daha hızlı veri aktarımı sağlar.
Böylesi bence de daha kötü oldu. SSD slotu şart mı? şart ise Amazon linkindeki uzatma kablosunu öneririm. Bence SSD slotunu çıkartın. Uzatma kablosunu sığdırma problemi ile karşılaşacaksınız gibime geliyor.SSD slotu çıkartınca sadece ekran kartı çok iyi oluyor fakat onu nereye nasıl takacağım.
Böylesi bence de daha kötü oldu. SSD slotu şart mı? Şart ise Amazon linkindeki uzatma kablosunu öneririm. Bence SSD slotunu çıkartın. Uzatma kablosunu sığdırma problemi ile karşılaşacaksınız gibime geliyor.
Böylesi bence de daha kötü oldu. SSD slotu şart mı? Şart ise Amazon linkindeki uzatma kablosunu öneririm. Bence SSD slotunu çıkartın. Uzatma kablosunu sığdırma problemi ile karşılaşacaksınız gibime geliyor.
PCI 16X uzatma kablosunu nasıl sığdıracağım orasıda meçhul.
Alacağınız kablo ucuz, dandik bir kablo olmasın, en az benim Amazon linki kadar kalitede bir kabloya ihtiyacın var, eğer ucuz kablo alırsanız SSD leriniz bariz bir şekilde yavaş çalışacaktır. Kablo almadan önce PCI sürümüne dikkat edin. Ucuzlarda bu sürüm düşük oluyor ve düşük sürüm de düşük veri aktarım hızı demek.
Düşünerek alın pişman olma ihtimaliniz de var. En kötü senaryoda kabloyu iade edebilirsiniz. Amazon bu konuda yardımcı olabiliyorlar diye biliyorum.Sizin attığınız linkteki 600 TL'ye geliyor. O rakamlarda daha iyisi var ise onu da alabiliriz. Bir de o uzatma ile kasanın neresine sığdırabilirim slotu onu hesaplamaya çalışıyorum.