RTX 3080 ekran kartlı ikinci el sistem alınır mı?

İşlemci soğutucu kötü ve SSD idare eder seviyede ama geri kalan bileşenler gayet güzel. Ekran kartı kesin miningli onu geçsinler. Özellikle ekran kartının testleri iyi yapılmalı, fiyat fena değil alınabilir.
Bana da öyle geldi 30 gün açık kaldı demiş. Minining yapılmadıysa neden o kadar açık kalsın mantıksız geldi. Test nasıl yapabilirim hocam onu bilmiyorum

Bütçe çıkarsa bunu alın hem çok daha iyi bir sistem hem de sıfır.

NVIDIA şart değilse bunu al hem 500 TL daha ucuz hem de daha iyi.

Katılmıyorum miningli 3080 miningsiz 3070'ten daha düşük FPS veriyor FurMark'ta. Bizzat şahit oldum.

Isınma sorunu olduğu için saat hızını düşürüyordur belki. Miningin yüksek ayarlarda oyun oynamaktan hiçbir farkı yok. Sadece sürekli açık kaldığı için uzun süreçte ısınma sorunları ortaya çıkıyor.

Aradaki farka monitör alacak belki?

Miningli bir ekran kartlı ikinci el bilgisayar almaktansa çok daha gü. Lü ve sıfır bir sistem alabilir. Ama ben arkadaşın yerinde olsam gider 20k civarına sıfır 4060 sistem alır keyfime bakarım param cebimde kalır o apayrı bir mevzu.

Mining performans düşürmüyor ama genelde ısınma sorunları yaşanıyor. Ekran kartının macununu falan yenilese yine iyi.
Yenilediğini söylüyor ama işte güven kırılıyor minining yapılmadı diyerek eğer öyleyse macunu yenilediği de meçhul olur

NVIDIA şart değilse bunu al hem 500 TL daha ucuz hem de daha iyi.

Nvidia istiyorum hocam mümkün olduğunca

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı