RTX 3080 ekran kartlı ikinci el sistem alınır mı?

Attığınız kasayı PS5'i satmadan alacaksanız direkt o kasayı alın. 3080 4060 Ti'dan çok daha güçlü bir kart.
Satmadan alamam gibi hocam. Yani alırım da aldıktan sonra ps5 i satmam gerekir maddi açıdan

Adamı aradım gelip direk tüm testleri yapabilirsiniz dedi. Testleri orda yapınca minining yapılıp yapılmadığını kesin olarak anlayabilir miyim canlar ? Ona göre gideceğim beni orda kandırmasınlar çakallık yapıp. O yüzden detaylı soruyorum. Teşekkür ediyorum bu arada yardımlarınız için hepinize

Hiçbir kartın mining yapılıp yapılmadığını anlayamazsınız. Mining yapmak AAA oyun oynamakla aynıdır. Siz sıcaklığa dikkat edin. İşlemci sıcaklığı ekran kartı sıcaklığı bunlar önemli faktörler. Gerekli FPS alıp almadığınızıda kontrol edin. Çakallık yapacaklarını sanmıyorum adam gelip test yapabilirsiniz demiş sonuçta. Yine de dikkatli olun.

Yetkili servis değilseniz anlayamazsınız ama gönül rahatlığıyla miningli olduğuna inanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…