RTX 3080 elektrik kullanımı

%100 yükte mi çalıştıracaksınız kartı yani? Sürekli yük altında mı olacak oyun, render, mining gibi.
Sadece oyun. Öyle yük isteyen oyunlarda değil Fortnite , GTA5 , Witcher , sadece RDR2 Var biraz güç isteyecek onun dışında öyle yüklü oyunlar oynamıyorum.

12 Saat oyun oynamayacağım canım ara sıra kapatırım dinlendiririm. Teşekkür ederim desteğiniz için sağolun varolun arkadaşlar. Yardımcı insanlar halen varmış

Masaüstü kullanımı max 15-20 watt'dır. Faturayı etkilemez bile ama günlük 4-5 saat oynarsanız 25-30 arası farkeder. Ben 5700 kullanıyorum tam yükte 150 watt çalışıyor frekansı kısarak 80-90 watt'a düşürüyorum. Çünkü monitörüm 1080p 80-90 FPS bana yetiyor.

Madencilikle felan mı uğraşacaksınız ? Eğer öyleyse direk o yönde konu açın bu şekilde hesaplamak çok zor.

Eğer hep %100 yük binerse monitör dahil en fazla 40 lira artar. Ama hep %100 yük binmeyeceğine göre 25 lira civarı diyebiliriz. @Yener K. olsaydı tam bilgi verebilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…