RTX 3080 elektrik kullanımı

Sadece oyun. Öyle yük isteyen oyunlarda değil Fortnite , GTA5 , Witcher , sadece RDR2 Var biraz güç isteyecek onun dışında öyle yüklü oyunlar oynamıyorum.
12 saat boyunca oyun oynamayacaksan şu anki düzeninle ekstra en fazla 30TL koyar üstüne. Bu da en fazla. 20 falandır.

Masaüstü kullanımı max 15-20 watt'dır. Faturayı etkilemez bile ama günlük 4-5 saat oynarsanız 25-30 arası farkeder. Ben 5700 kullanıyorum tam yükte 150 watt çalışıyor frekansı kısarak 80-90 watt'a düşürüyorum. Çünkü monitörüm 1080p 80-90 FPS bana yetiyor. :D

RTX 3080 almayı düşünüyorum. 2 sorum var. İlk sorum: Lübnan'da hangi ekran kartı markaları var bilen var mı? Oradan getireceğim. Güvenli markalar yani MSI, ASUS gibi markalar var mı? Veya orada önerdiğiniz bir marka. 2. sorum ise eğer o kartı alırsam ne kadar bir elektrik faturası artışı olur? İstanbul'da yaşıyorum. Günde 12 saat kullanılcak bilgisayar 7 gün günde 12 saat.
Madencilikle felan mı uğraşacaksınız ? Eğer öyleyse direk o yönde konu açın bu şekilde hesaplamak çok zor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı