RTX 3080 FurMark ekran kartı testi değerler normal mi?

kyle butler

Decapat
Daha fazla  
En yüksek bu sayılara çıktı ortalama 79-92 diye takılıyordu, sizce normal mi bu değerler?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-06-27 saat 13.59.16_68465797.jpg
    128,5 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleyen: Moderatör:
Fena değil hocam VRAM biraz sıcak kalmış gibi görünüyor sadece.

Bana da öyle geldi. Dead Space en yüksek ayarlarda oynarken bir anda donuyor, tek çare reset oluyor. Acaba sıcaklıktan mıdır dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sicakliklarla uzun süre kullanım için kesinlikle optimize edilmelidir dostum ne yapman lazım termal pad ve hava akışı iyileştirme voltaj düşürme.

Undervolt yapabilirsiniz ama kısa süreli çözüm için (bu ani donmalarınız yüzünden söylüyorum). Ama yine de tecrübesine ve işçiliğine güvendiğiniz sağlam bir teknik serviste termal bakımını yaptırın.

Şahsen teknik bilgisine güvendiğim tek YouTuber'ın yaptığı undervolt rehberini aşağıda paylaşıyorum inceleyin. Videonun tamamını takip ettiğinizde sizin kartınız içinde yapmanız gereken şeyleri söyleyen kısımlar var. Bulamazsanız ben paylaşırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…