Ruşendil00
Decapat
- Makaleler
- 1
Mahallende anlayan abiler falan sor yardım iste tanıdık her şeyden önce Allah yardim etsin.
Undervolt yapabilirsiniz ama kısa süreli çözüm için (bu ani donmalarınız yüzünden söylüyorum). Ama yine de tecrübesine ve işçiliğine güvendiğiniz sağlam bir teknik serviste termal bakımını yaptırın.
Şahsen teknik bilgisine güvendiğim tek YouTuber'ın yaptığı undervolt rehberini aşağıda paylaşıyorum inceleyin. Videonun tamamını takip ettiğinizde sizin kartınız içinde yapmanız gereken şeyleri söyleyen kısımlar var. Bulamazsanız ben paylaşırım.
Sana katılmadığımı üzülerek belirtmeliyim zira mahallede anlayan bi abi yüzünden aylarca emek edilip alınan bir ürün elinizden kayıp gider.Mahallende anlayan abiler falan sor yardım iste tanıdık her şeyden önce Allah yardim etsin.
Undervoltu kendin yap.Yani undervolt + termal bakım, bu ikisini birden yapmam gerekiyor değil mi?
Kusura bakma uyarı yemiştim, 1 sene falan olması lazım belki daha fazladır. Önce bütün bakımlarını yaptıracağım sonra temiz haliyle Undervolt yapacağım.Sana katılmadığımı üzülerek belirtmeliyim zira mahallede anlayan bi abi yüzünden aylarca emek edilip alınan bir ürün elinizden kayıp gider.
Undervoltu kendin yap.
Ekran kartın kaç senedir sende verya kaç senelik?
Kusura bakma uyarı yemiştim, 1 sene falan olması lazım belki daha fazladır. Önce bütün bakımlarını yaptıracağım sonra temiz haliyle Undervolt yapacağım.
Ama söylediğim hususa kesinlikle dikkat et, neden mi GPU termal bakımı ile ilgili bir video paylaşayım onu da izle sonra GPU'nu verdiğin teknik servise bu detayları ilet ve sor.
Bu videoda Nebi hocamdan, gerçekten her detayı anlatmış dikkatle izlemeni tavsiye ederim.
Kusura bakma uyarı yemiştim, 1 sene falan olması lazım belki daha fazladır. Önce bütün bakımlarını yaptıracağım sonra temiz haliyle Undervolt yapacağım.
Kart Güney Kore'de satın alındı, garantisi falan hiçbir bilgim yok. Odada ise hep klima çalışıyor, testi yaparken de klima açıktı ama olabilir Antalya'da yaşıyorum. Sence ne yapayım teknik servise şuan illaki götürmek gerekli olur mu? Videoda 10-20 arası fark iyi diyor benimki 13 derece ama tabi fark az olsa da değerler yüksek sanırım.Bu arada ikinci el miydi kartın yoksa sıfır mı aldın, aksi taktirde 1 senelik sıfır bir kartı garanti dışında kimseye asla açtırma ve kurcalattırma. Ve detay detayı açıyor, bu sıcak aylarda bence şu anki derece çok normal, kasa fanlarının devrini biraz yükselterek 75'lere kadar indirirsin bu sıcaklıkları. Benim şahsi kullandığım ekran kartımda normalde 65'i geçmezdi ama son 1 haftalık sıcak havanın etkisi olsa gerek odam 28 derece benimki de 80'lere çıkıyor. (Kartım 7 aylık)
Kart Güney Kore'de satın alındı, garantisi falan hiçbir bilgim yok. Odada ise hep klima çalışıyor, testi yaparken de klima açıktı ama olabilir Antalya'da yaşıyorum. Sence ne yapayım teknik servise şu an illaki götürmek gerekli olur mu? Videoda 10-20 arası fark iyi diyor benimki 13 derece ama tabii fark az olsa da değerler yüksek sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.