RTX 3080 için 750W PSU Önerisi

İtopya’dan GF1 öneririm yanlış hatırlamıyorsam stokta vardı ama şu an siteye girilmiyor. Eğer stokta yoksa bunu alabilirsiniz.
@RPM
NOT: GF1 stokta yokmuş.

Son düzenleme:
Aceleniz yoksa Core Reactor'ü bekleyin. Elbet stoklara girecektir. He bekleyemem diyorsanız Murat Gamsız abiyle aynı ürünü tercih edebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İtopya’dan GF1 öneririm yanlış hatırlamıyorsam stokta vardı ama şu an siteye girilmiyor. Eğer stokta yoksa bunu alabilirsiniz.
@RPM
GF1 ile Core reactor arasındaydım zaten core reactore karar verdim o da stoklardan bitti.
Sisteminizi tamamını yazabilirsiniz? Çünkü 750W yetmeyebilir. Zaten kart 320W cekiyor.
12V çıkışından 750w veren bir PSU'nun yetmeyeceği hiç bir 3080 sistemi yok. SLI olmadığı sürece.

GF1 ile Core reactor arasındaydım zaten core reactore karar verdim o da stoklardan bitti.

750w'ın yetmeyeceği hiç bir 3080 sistemi yok. SLI olmadığı sürece.
GF1 ile Core Reactor kaliteli PSU'lardır şahsen Core Reactor alırdım ancak stokta yok. GF1 alabilir veya Core Reactor bekleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı