Şu ürünü önerebilirim fakat 3080 için 850W PSU almanıza gerek yok açıkçası. Linkte gözükmese de 80+ Gold sertifikası var ve tam modüler.
![]()
Gigabyte AORUS P850W GP-AP850GM 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte AORUS P850W GP-AP850GM 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte AORUS P850W GP-AP850GM 850 W Power Supply özelliklerini incele, 4.547,83 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
NZXT C850 PA-8G1BB-EU 850W 80+ Gold Full Modüler Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Biraz daha pahalı ama kesinlikle değer.
![]()
DeepCool 850W PM850D 80+ Gold Güç Kaynağı
DeepCool 850W PM850D 80+ Gold Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
cultists.network
TR'de fiyatı artmayan bir şey bulmak maalesef çok zor. XPG Pylon'lar falan 600-700'den satılıyordu ona bakarsak.Gigabyte almayı düşünmüyorum. Başka öneriniz var mı?
Fiyat olarak pahalı geldi 2820 TL'ye satılıyormuş geçen ay.
C tier olduğu için biraz şüphelendirdi ama fiyat çok iyiymiş düşüneceğim teşekkürler.
![]()
PSU Tier List rev. 17.0g - Cultists Network
PSU Tier List will help you to choose the best PSU out of hundreds of models on the market. From budget to the highest end Power Supplies.cultists.network
PSU fiyatları neden bu kadar yüksek anlamadım.
Cougar Bxm-850 850w 80 Plus Bronze Modüler Power Supply Pc Güç Kaynağı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu nasıldır
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim İtopya'dan son C850'yi aldım 2820 TL'ye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.