RTX 3080 için en uygun monitör teknolojisi nedir?

Cellat006

Hectopat
Selamlar herkese,

İzlediğiniz incelemelere göre, sizce kartın tam karşılığı olan monitör teknolojisi hangisidir? Katılımınızı bekliyorum.

Keyifli forumlar.

Merhaba, öncelikle kartın testlerinin referans model ile yapıldığını ve yazılımsal olarak erken bir süreçte olduğumuzu hatırlatayım. Partnerlerin modelleriyle arasında soğutma ve performans farkı olabileceği gibi gelecek güncellemelerle de kartın performansı artacaktır. Bunun dışında, bu soruya cevap verebilmek için hangi oyunları oynadığınızı öğrenmemiz gerekir. AAA oyunlarında Hz değerinin önemi yoktur zaten 60 FPS görülse çok iyidir. CS:GO gibi oyunlar içinse ne kadar yüksek Hz o kadar iyidir. Bu bağlamda AAA oyunları için düşünülüyorsa 2K bence daha iyi bir seçenek olacaktır zira halen daha 4K'ya tam geçilebileceğini zannetmiyorum. 2K 60-75 Hz AAA oyunları için ideal bence.

Sevgili dostlar,

Konu bir nevi rehber niteliğinde açılmıştır. Herkes kendi tercihlerine göre değerlendirme yapabilir. Fakat benim sorumun esas amacı ise sonuçta bilgisayar çok fonksiyonlu bir cihaz olduğundan dolayı herhangi bir kısıtlamaya tabii olmadan canınız istediğinde online, canınız istediginde 3A oyunları karma olarak bir potada eriterek ve hatta render vb. profesyonel, yarı profesyonel işlerde de ihtiyacı karşılayacak halde konuyu değerlendirdiğinizde sizce karşılığı nedir?

2K 144 ve 165 Hz birleşik yazsan daha iyiydi bence.
Ayrı değerlerde piyasada farklı ürünlerin olduğu ürünleri tercih ettim, konuyu çok karıştırmak istemedim, 1080P 240 HZ, 1440P 170-240Hz ürünlerde var ama yağın olan ürünler arasında seçenekler mevcut. Bunlardan birini tercih etmeni rica edeceğim.

Birde 144Hz ile 165Hz ekran kartlarına 1440P çözünürlükte oyuna göre farklılık göstermekle beraber farklı oranlarda yük bindirdiği için aynı ürünler değiller.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı