RTX 3080 kernel 41 hatası nasıl çözülür?

PCMark'ın aletini satın alıp PC'ye takmamışsın demek. :) Bir sorun yok.

Çok ilginç bir şekilde o kadar donanım değiştirdim falan çözüm olmadı BIOS Update yaptığımdan ve anakartın sitesinden güncel chipsetleri yüklediğimden beri yaklaşık 12 saattir PC'yi kapatmadan oyun atıyorum 1 kere bile reset atmadı veya Power saving moduna geçmedi BIOS Update bu kadar önemli miydi acaba?

İşlemci en az bozulan parçadır eğer fiziksel hasar yoksa. Anakart daha olası. Ama onda da ille sorun olacak değil.

Ben olsam ilk anakarttan şüphelenirdim ama benim anakart arızalı değil mesela yine de bu sorunu yaşadım.

1650W PSU ev elektriği için hiçbir sorun yaratmaz eğer kablo hattında ve PSU'da sorun yoksa. Evdeki çoğu elektronik alet 2000-3000W civarı elektrik tüketir zaten. Mikrodalga, saç kurutma makinesi, tost makinesi, su ısıtıcı vs.
İslemci bozulmaz ztn oc yaparsin duman olur bi o benim dedigim pc toplarken bir kaç kere rastladigim 0 gelen işlemcinin bozuk olmasi, sebepsiz yere pcyi mavi ekrana dusurdugunu gördüm aslinda direk ramden şüphelenirsin mavi ekranda ama bu rastladigim pclerde ramlerde anakartta parça değişerek kontrol ettim sorun yoktu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı