İşlemci en az bozulan parçadır eğer fiziksel hasar yoksa. Anakart daha olası. Ama onda da ille sorun olacak değil.Bu kadar ugraşmaya bir konu açsan yeterdi islemcide arıza muhtemelen aynı arızayı 3 4 kere gördüm ayrıca rampage psu nedir hocam
Çok benzerini yaşadım. Sistemi topladığım gün daha girdiğim bütün oyunlar 2 3 dakika içinde hiçbir hata vermeden kapanıyordu. İnternetteki tüm çözümleri denedim ama hiçbir şekilde ne sorunun kaynağını ne de sorunu anlayamadım. İşe yaramayacağını düşünerek çaresizce BIOS pilini ve işlemciyi söktüm, 15 20 dakika sonra geri taktım çalıştırdım ve sorunsuz bir şekilde oynayabildim. Bazen çok anlamsız sorunlar çok anlamsız çözümlerde düzeliyor hiç belli olmaz. Tavsiye olarak yazmadım belki bu mesaj size sıra dışı bir çözüm fikri verir.
Bunu alın kafanız 10 yıl rahat etsin. Ben Deep Cool olanı öneririm. 1000W lığını aldım dünden beri kullanıyorum her şeyiyle harika bir PSU. Bu PSU'yı bana da PSU üstadları önerdi forumda. Deep Cool şiddetle tavsiye ederim.850W 80+ Gold
Bunu alın kafanız 10 yıl rahat etsin. Ben Deep cool olanı öneririm. 1000W lığını aldım dünden beri kullanıyorum her şeyiyle harika bir PSU. Bu PSU'yı bana da PSU üstadları önerdi forumda. Deep cool şiddetle tavsiye ederim.
![]()
FSP Hydro G Pro HG2-850 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro G Pro HG2-850 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro G Pro HG2-850 850 W Power Supply özelliklerini incele, 5.940,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Psu en önemlisi hocam kasayı ona emanet ediyorsunuz. Bir elektrik kesintisine anakart işlemci ekran kartı kısa devre olmasın diye kaliteli psu almanız şart. Rampage ile 10 kere elektrik kesilir bisey olmaz ama 11. De üzülürsünüz.Vallahi üstat, bilmemezliğime geldi biraz. Piyasa uçuk diye gittim PSU'da ucuza kaçtım sonuç hüsran 1 haftada bütün kasayı değiştirdim anakart ve işlemci hariç çünkü onları sıfır garantili aldım jelatinlerini bile ben söktüm. Gerçi BIOS sürümünü güncelledikten sonra henüz hiç kapanmadı ama sorun eğer gerçekten BIOS sürümünden kaynaklı ise çok gülerim. Gerçi sorun çözülmüş bile olsa gelecek için saatli bomba olan bu PSU'yu çöpe atacağım sizin dediğinizi alacağım.
PSU en önemlisi hocam kasayı ona emanet ediyorsunuz. Bir elektrik kesintisine anakart işlemci ekran kartı kısa devre olmasın diye kaliteli PSU almanız şart. Rampage ile 10 kere elektrik kesilir bir şey olmaz ama 11. de üzülürsünüz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.