PSU'ya taktığım kabloda sorun olabilir mi acaba bak onu hiç düşünmedim şu an beynimde bir ışık yandı PSU'yu değiştim prizi değiştim ama Power kablosunu değiştirmedim...
Yetememe değil de fazla geliyor da evin şebekeden gelen elektriğine fazla güç mü çekiyorda kasa kendini korumaya alıp kapatıyor yani eve mi fazla geliyor diye düşünüyorum 1650 wattlık PSU böyle bir etki yapar mı onu da bilmiyorum işkembeden sallıyorum şu an ihtimal düşünüyorum.
Sağlam bir 750W PSU alın. Sorununuz çözülür. Sıkıntının %90 PSU'da olduğuna eminim. Önemli olan verimlilik de değil. 12V çıkışından ne kadar veriyor. PCIe kablosu besleyemiyordur.
Everest vardı onu değiştirip Rampage taktım şimdi onu da atacağım bana önerdiğiniz bir PSU'yu yarın alıp takacağım. Sistem 3070 DDR4 buna kaç watt gider 850 watt mı? Link atın hemen alayım artık gurur meselesi yaptım para mara da önemli değil yeter ki şu sistem kapanmasın. Babamın yüz yıllık Toshiba laptopunda oynadığım oyunları oynayamıyorum. Canavar dediğim sistemde babama madara oldum, kaldın mı benim laptopa diyor
İçindeki kapasitörün bobinlerin ne olduğu belli değil. Gerçekten ülkede bir standart olması lazım ve bu ürünlerin yasaklanması lazım. O kadar iyi sistem diziyorlar Rampage takıyorlar. Sisteme yazık.
Yahu bende Xigmatek Vector 80+ Silver 750W PSU vardı. 3-4 yıl sürekli elektrik kesintisine maruz kaldı. Ömrünü dolduruyor diye gittim yeni PSU aldım. PSU can damarıdır. kalptir beyindir.
Ekran kartını "daisy chain" ya da aynı kablodaki soketler ile mi besliyorsunuz? Öyleyse, ekran kartınızdaki her güç slotuna, ayrı kablodaki tek soketi bağlayıp deneyebilir misiniz?
Everest vardı onu değiştirip Rampage taktım şimdi onu da atacağım bana önerdiğiniz bir PSU'yu yarın alıp takacağım. Sistem 3070 DDR4 buna kaç watt gider 850 watt mı? Link atın hemen alayım artık gurur meselesi yaptım para mara da önemli değil yeter ki şu sistem kapanmasın. Babamın yüz yıllık Toshiba laptopunda oynadığım oyunları oynayamıyorum. Canavar dediğim sistemde babama madara oldum, kaldın mı benim laptopa diyor
İçindeki kapasitörün bobinlerin ne olduğu belli değil. Gerçekten ülkede bir standart olması lazım ve bu ürünlerin yasaklanması lazım. O kadar iyi sistem diziyorlar Rampage takıyorlar. Sisteme yazık.
Yahu bende Xigmatek Vector 80+ Silver 750W PSU vardı. 3-4 yıl sürekli elektrik kesintisine maruz kaldı. Ömrünü dolduruyor diye gittim yeni PSU aldım. PSU can damarıdır. Kalptir beyindir.
Yeterince anlamadığım için böyle oldu sanırım ama bayağı araştırıyorum 10 gündür bu sorunla ilgili ne yapmam gerekiyorsa yaptım belki çok küçük nüanslar kalmıştır yapmadığım. Ama artık para falan düşünmüyorum önerilerinizle hareket edeceğim lütfen bana yardım edin.