RTX 3080 ne kadar dayanır?

Bilerek çok da güçlü yapmıyorlar. Özellikle Ubisoft oyunlarında falan çok bir süre gideceğini sanmıyorum. Şuan Valhalla'da 1440 P çözünürlükte en üst ultra ayarlarda ağır sahnelerde fps 65'lere kadar düşüyor.

Düzgünce yazabilirsin ya da boş ve toxiclik yapmayı bırakıp hiç yazma.
Boş veya toxiclik yaptığımı sanmıyorum. Dünya üzerindeki en iyi 2. ekran kartından bahsediyorsunuz ve kadar dayanabileceğini soruyorsunuz. Örnekleri var bunun. Bildiğiniz üzere her sene yeni bir ekran kartı çıkıyor. İnternette testlerde var. Ayrıca kimse gelecekte ne gibi teknolojilerin geleceğini bilemiyor...

Oyunların optimizasyonu harika yapılsa çok uzun süre dayanır. Ben ASUS ROG Strix 3080 OC kullanıyorum +130MHz Core clock +500MHz Memory clock ile ayrıca işlemcim i9 10900K tüm çekirdekler 5.2GHz overclocklu. GTA 5'de frame scaling hariç tüm ayarlar en yüksekte. Kırsal çimenlik çok olan kısımlarda 60 FPS'nin altını görüyorum. Bu da o bölgelerde ekran kartının kullanımının düşmesinden kaynaklanıyor. Optimizasyon kaynaklı malesef :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı