RTX 3080 - R5 5600 sisteme yükseltme tavsiyesi

Tam olarak çıkabileceğin bütçe nedir hocam.
Bana sıkıntı çıkarmayacak, kaliteli, mümkünse markası biraz bilindik olan bir PSU önerin hocam. Bütçesi çok önemli değil ama abartmazsak iyi olur. Bir de 750W ve sizin isteklerinizi karşılasın tabi 😁

Bu arada geri kalan parçalar nasıl sence?

Bana sıkıntı çıkarmayacak, kaliteli, mümkünse markası biraz bilindik olan bir PSU önerin hocam. Bütçesi çok önemli değil ama abartmazsak iyi olur. Bir de 750W ve sizin isteklerinizi karşılasın tabi 😁

(Fanı sıkıntılıydı heralde. Onu tam olarak hatırlamıyorum.)

Corsairden daha kaliteli eğer bütçen çıkarsa bunu al:

Son düzenleme:

(Fanları sıkıntılıydı heralde. Onu tam olarak hatırlamıyorum.)

Corsairden daha kaliteli eğer bütçen çıkarsa bunu al:

Peki hocam teşekkürler sanırım Raijintek'e bakacağım. Sizce kalan parçalar nasıl?

RTX 3080, R5 5600, B550MH, 2x16 Crucial Ballistix RAM, Adata 500GB M.2 SSD, 500GB 870 EVO ve Cooler Master ML240L V2 sıvı soğutmam var.
RAM, işlemci ve anakartımı satıp bunlara geçeceğim. Başka bir öneriniz var mı? Ya da alacağım parçalar sizce mantıklı mı?

Parcalar guzel. RAM olarak RGB takıntın yoksa bunlara bakabilirsin. Tasarim farki var sadece XPG'ler arasında.

Anakart olarakta buna bakabilirsin.

Bütçe çıkarsada bu anakartı öneririm.

Son düzenleme:
Parcalar guzel. RAM olarak RGB takıntın yoksa bunlara bakabilirsin. Tasarim farki var sadece XPG'ler arasında.

Anakart olarakta buna bakabilirsin.

Bütçe çıkarsada bu anakartı öneririm.

Anakartta indirim vardı hocam 3500 TL'ye satın aldım.

Bu arada RGB takıntım da yok ama kasanın içinde duruşu hoşuma gidiyor 1000 TL daha verebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı