RTX 3080, RTX 3080 Ti'den daha mı iyi?

3080 Ti, 3080'in ağzına s... 3080 Ti daha iyi hocam :)
Magdurmu etti seni knk .d
FPS değerleri zaten aklında kalmaz ama arada fark olduğu aklında kalıyor. Ben şahsen hiçbir videoda kaç FPS veriyor diye bakmıyorum, hangisi daha çok veriyor ve yaklaşık % kaç fazla veriyor ona bakıyorum.
Ayn sonra karıştırıyorum işte akılda kalmadığı için bende
Bu gördüğün karşılaştırma videosunu paylaşabilir misin? Ti modeller normal modellere göre hep daha üstündür normalde. Aynı seride olmak şartıyla tabii. Fakat sen videoda anlık bir değişimi görmüş olabilirsin belki. Yoksa genele vurduğunda bu pek olası bir durum söz konusu değil bence.

Hangisini alayım sorusuna gelirsek eğer bu tamamen bütçene bağlı. Eğer zorlamazsa ve imkanın varsa gözün kapalı Ti modeli al derim ben.
Asusun rtx 3080 ti iyidir demi

Bende böyle düşünüyorum ama aklıma acaba bir oyunda 3080 daha mı fazla performans veriyor dedim.
Mutlaka olabilir. O yüzden dedim ya genele vurunca pek mümkün değil diye. Yani o sürücü o karta daha verimli olmuş bile olabilir. Hatta bazı sürücüler mesela bazı kartlara özellikle verimlilik artışı için bile çıkabiliyor. Ama 90 oyunu değil de sırf 10 oyun için seçmek mantıksız kalır bence.
Asus’un RTX 3080 ti iyidir dİ Mİ?
Markaların kronik sorunu var mı araştır mutlaka. Soğutma performansı vs. CW olayını soruyorsan eğer kronik olmadığı takdirde tamamen şans işi. 999 kişide olmaz sende olabilir mesela. Teknoloji işi şans işi malum.

Son düzenleme:
Mutlaka olabilir. O yüzden dedim ya genele vurunca pek mümkün değil diye. Yani o sürücü o karta daha verimli olmuş bile olabilir. Hatta bazı sürücüler mesela bazı kartlara özellikle verimlilik artışı için bile çıkabiliyor. Ama 90 oyunu değil de sırf 10 oyun için seçmek mantıksız kalır bence.

Markaların kronik sorunu var mı araştır mutlaka. Soğutma performansı vs. CW olayını soruyorsan eğer kronik olmadığı takdirde tamamen şans işi. 999 kilide olmaz sende olabilir mesela. Teknoloji işi şans işi malum.
Hm tm sağol bide rtx 3080 ti ryzen 9 5900x uyumlumudur

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı