Denizozaltay Hectopat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 112 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #1 Ara sıra 3080'imin clockspeedi düşüyor ve düşük güçte çalışmaya başlıyor. Burada boştayken mining yapıyordum fakat clockspeed ve güç kullanım bir anda düştü ve sonra tekrar eski haline döndü. Bu neden olur?
Ara sıra 3080'imin clockspeedi düşüyor ve düşük güçte çalışmaya başlıyor. Burada boştayken mining yapıyordum fakat clockspeed ve güç kullanım bir anda düştü ve sonra tekrar eski haline döndü. Bu neden olur?
Zakır Zakır Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 5 18 Aralık 2021 #2 Kaç MH/s ile kazım yapıtorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Denizozaltay Hectopat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 112 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #3 Zakır Zakır dedi: Kaç MH/s ile kazım yapıtorsunuz? Genişletmek için tıkla... Eskiden 98 idi sonra nedenini bilmiyorum 90 civarı kazmaya başladım bu durum yaşandığı zaman hız 46 ya falan düşüyor. Artı 0 Eksi
Zakır Zakır dedi: Kaç MH/s ile kazım yapıtorsunuz? Genişletmek için tıkla... Eskiden 98 idi sonra nedenini bilmiyorum 90 civarı kazmaya başladım bu durum yaşandığı zaman hız 46 ya falan düşüyor.
Zakır Zakır Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 5 18 Aralık 2021 #4 Denizozaltay dedi: Eskiden 98 idi sonra nedenini bilmiyorum 90 civarı kazmaya başladım bu durum yaşandığı zaman hız 46 ya falan düşüyor. Genişletmek için tıkla... Şu an kazım yaparken değerler resimdeki gibi mi? Artı 0 Eksi
Denizozaltay dedi: Eskiden 98 idi sonra nedenini bilmiyorum 90 civarı kazmaya başladım bu durum yaşandığı zaman hız 46 ya falan düşüyor. Genişletmek için tıkla... Şu an kazım yaparken değerler resimdeki gibi mi?
KS KS Denizozaltay Hectopat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 112 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #5 Zakır Zakır dedi: Şu an kazım yaparken değerler resimdeki gibi mi? Genişletmek için tıkla... Şu anda değil arada bu değerlere düşüyor fakat arada oyun oynarken de bu düşüş başıma geliyor. Sebebini aradım fakat hiçbir yerde bulamadım. Artı 0 Eksi
Zakır Zakır dedi: Şu an kazım yaparken değerler resimdeki gibi mi? Genişletmek için tıkla... Şu anda değil arada bu değerlere düşüyor fakat arada oyun oynarken de bu düşüş başıma geliyor. Sebebini aradım fakat hiçbir yerde bulamadım.
Zakır Zakır Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 5 18 Aralık 2021 #6 Denizozaltay dedi: Şu anda değil arada bu değerlere düşüyor fakat arada oyun oynarken de bu düşüş başıma geliyor. Sebebini aradım fakat hiçbir yerde bulamadım. Genişletmek için tıkla... Güncelleyebilirsin veya kazım programını değiştirebilirsin. Büyük ihtimalle kazım programındandır. Artı 0 Eksi
Denizozaltay dedi: Şu anda değil arada bu değerlere düşüyor fakat arada oyun oynarken de bu düşüş başıma geliyor. Sebebini aradım fakat hiçbir yerde bulamadım. Genişletmek için tıkla... Güncelleyebilirsin veya kazım programını değiştirebilirsin. Büyük ihtimalle kazım programındandır.
KS KS Denizozaltay Hectopat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 112 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #7 Sürücüleri mi güncelliyim? Birde başka programları denedim bi fark olmuyor. Artı 0 Eksi