Upgrade etmedim henüz. Böyle sorunları yaşayabilirim diye.COD çok sorunlu bir oyun. Windows'u da yeni dürüm olan 20H2'ye update ettiysen ondan da olabilir.
Başka bir diskte deneme şansım yok. Banada disk gibi geliyor. M.2 Sata var. Nasıl kontrol edebilirim ?
İlginç.
Doğru oyunda çok bug ve sorun var. Çok saçma gelebilir ama silip tekrar kurmayı deneyin. Bazen benim sorunlarımı çözdüğü oldu.
Ne darboğazı?Darboğaz yaşıyorsunuz. 3080 en az 2k için üretilmiş bir kart. Nvidia denetim masasından DSR çarpanlarını açıp oyun içi çözünürlüğünüzü arttırın.
1080p ekranda hangisini seçicem birden fazla seçenek var.Darboğaz yaşıyorsunuz. 3080 en az 2k için üretilmiş bir kart. Nvidia denetim masasından DSR çarpanlarını açıp oyun içi çözünürlüğünüzü arttırın.
İşlemci 10850K, 3080 ekran kartı, ASUS ROG STRIX Z490'e Gaming anakart. 16 GB RAM mevcut. 360mm sıvı sogutma var. CoD oynarken bazen FPS düşmesi yiyorum oyun boyunca. 200'lerden 50'lere düşüyor.
Bu arada oyun Warzone mu?1080p ekranda hangisini seçicem birden fazla seçenek var.
Bu arada oyun Warzone mu?
1080P'de oynadığınız için darboğaz yapıyor ama bu darboğaz 50 FPS'e kadar düşürmez. 3080'i neden 1080P'de kullandığınızı anlamadım ama size kalmış tabii ki.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.