RTX 3080 sistem çok yavaş açılıyor

• Konuyu başlatan Flib
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 174

Flib

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben bilgisayarı toplıyalı biraz oldu ama yeni yeni farkına varıyorum eski çöp diyebileceğim bilgisayarım bile şu anki bilgisayarımdan çok daha hızlı açılyordu.
Bilgisyarımda:
-RTX 3080.
-Ryzen 7 7800x3D.
  • MPG B650 Carbon Wi-Fi (MS-7D74)
  • Samsung Pro 1TB var.
Ve 32 GB RAM'ım var bilgisayarım DDR5 ve bilgisayarım anlamsız bir şekilde 45 saniye gibi sürelerde açılıyor bu konu hakkında yardımcı olabilecekler varsa sevnirim şimdiden teşekkürler.

Merhaba ben bilgisayarı toplıyalı biraz oldu ama yeni yeni farkına varıyorum eski çöp diyebileceğim bilgisayarım bile şu anki bilgisayarımdan çok daha hızlı açılyordu.
Bilgisyarımda:
-RTX 3080.
-Ryzen 7 7800x3D.
  • MPG B650 Carbon Wi-Fi (MS-7D74)
  • Samsung Pro 1TB var.
Ve 32 GB RAM'ım var bilgisayarım DDR5 ve bilgisayarım anlamsız bir şekilde 45 saniye gibi sürelerde açılıyor bu konu hakkında yardımcı olabilecekler varsa sevnirim şimdiden teşekkürler.

Açılış uygulamalarında aktif olanlar nelerdir? Gereksizleri kapatın öyle deneyin.

BIOS süreniz ne kadar? Görev Yöneticisi'nden bakar mısınız?
48 sn di ancak az önce bir video izleyip memory context bişi biş yi açtıktan sonra bilgisayarım 20 sn de açılmaya başladı

BIOS süreniz ne kadar? Görev Yöneticisi'nden bakar mısınız?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videonun 35. dk sından sonraki yeri yaptım ve bios zamanı 19.3 saniyeye düştü

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı