Bilgisayarımı sabah saatlerinde hiç açılmadan prizden söktüm ve başka bir odaya geçerek tekrar kurdum. HDMI girişine ise televizyon ekranını taktım. Açma tuşuna bastığımda açılıp tekrar kapanmaya başladı ancak herhangi bir ekran gelmeden. 5 saniye açık durup kapatıp tekrar açıyordu kendini. Prizden söktüm ve herhangi bir statik elektriklenmeye karşı kasa içerisine topraklama uyguladım. Tekrar prize taktım ve bilgisayar açıldı. Sorunsuz şekilde 1 saat kadar kullandım. Bilgisayarı kapattım ve tekrar açmaya çalıştığımda hiç açılmadı. Kasa üzerindeki ışıkların hepsi yanıyor, mouse klavyeye güç geliyor ancak ekran gelmiyordu. Başka bir odaya geçtim ve farklı bir televizyon ekranına bağladım. Bilgisayar açıldı, yine 30 dk civarı kullandıktan sonra ekran aniden takıldı ve yüksek sesli bir cızırtı sesi başladı. Gücü kestim, kasa içerisinde kısa devre veya herhangi bir kaçak olup olmadığına baktım. Bilgisayarı ertesi gün sabaha kadar toprak hattına bağlı beklettim.
Ertesi gün sabahı bilgisayarı açmaya çalıştım ve açılmadı. Bilgisayar kurulumunu odadan söktüm en baştaki kullandığım odaya döndüm, bilgisayarı kurdum açtığımda BIOS ekranı ile karşılaştım. Devam ettim ve sorunsuz şekilde açıldı. 1 gündür de sorunsuz şekilde kullanıyorum. Birçok kez de restart işlemi yapıldı herhangi bir açılmama takılma problemi olmadı.
Konu hakkında fikri olabilecek varsa sevinirim.
Güncelleme:
Bir oyun açtıktan 5 dk sonra yine aynı takılma ve cızırtı sesi oldu, sonra bilgisayarı kapattım. Açma tuşuna bastığımda yine 5 saniyede bir reset atmaya başladı. Kasayı açıp topraklama yaptık, kablajı geri taktık ve bilgisayar açıldı.