Cemalettinbayraktar
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar elimde ASUS TUF RTX 3080 var şu an yaza doğru bir sistem toplayacağım.
Şöyle bir sistem toplamak istiyorum sizce nasıl 2-4K için.
Rica etsem seçmemde yardımcı olur musunuz F/P açısından hani şuna hiç gerek yok diyeceğiniz ne var veya şunu şöyle al oradan artan para ile şunu yükselt vs dediğiniz?
Çünkü i9 abartı kaçıyor i7'ye vereceğim ekstra 2K para ile RAM ihtiyacımı gideriyorum, mesela bunun gibi örneklerle ne tavsiye edersiniz sistem nasıl sizce tam olarak bunları almayı planlıyorum.
Not: Sıvı soğutma aynı modelin 360r olanını alacağım ekran kartını zaten dedim 3080 var 15k ya almıştım 15 klık herhangi bir kartı koydum listeye onu es geçebilirsiniz, ve koltuk vs yi de sonra alabilirim ama aynısını alacağım
Not: Aynı bileşenler ama hepsi PSU, anakart, sıvı soğutma da TUF serisinden yapmak isterdim ama bunları tercih ettim.
Fikirleriniz nedir acaba?
Toplayacağım belki de son sistem
olabildiğince en iyisini toplama peşindeyim en son böyle en iyisini toplayacağım dediğimde 2017 de i 7 7700k ile GTX 1060 6 GB almıştım 1080 alacaktım ama şartlar öyle gelişti 
www.itopya.com
Şöyle bir sistem toplamak istiyorum sizce nasıl 2-4K için.
Rica etsem seçmemde yardımcı olur musunuz F/P açısından hani şuna hiç gerek yok diyeceğiniz ne var veya şunu şöyle al oradan artan para ile şunu yükselt vs dediğiniz?
Çünkü i9 abartı kaçıyor i7'ye vereceğim ekstra 2K para ile RAM ihtiyacımı gideriyorum, mesela bunun gibi örneklerle ne tavsiye edersiniz sistem nasıl sizce tam olarak bunları almayı planlıyorum.
Not: Sıvı soğutma aynı modelin 360r olanını alacağım ekran kartını zaten dedim 3080 var 15k ya almıştım 15 klık herhangi bir kartı koydum listeye onu es geçebilirsiniz, ve koltuk vs yi de sonra alabilirim ama aynısını alacağım
Not: Aynı bileşenler ama hepsi PSU, anakart, sıvı soğutma da TUF serisinden yapmak isterdim ama bunları tercih ettim.
Fikirleriniz nedir acaba?
Toplayacağım belki de son sistem

ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

Son düzenleyen: Moderatör: