BertanEfe
Megapat
Daha fazla
Merhaba herkese. Yeni sistem topladım. Her şey yolunda gidiyordu fakat oyun oynarken mavi ekran verip bilgisayar kapanıyor. Her zaman mavi ekran vermiyor ama bazen de oyunu hiçbir şey demeden kapatıyor. BIOS'um en son sürümün bir alt versiyonu. Son sürüm beta diye bunu kurmuştum. Memtest86 uyguladım, hiçbir sorun bulmadı. OCCT CPU+RAM testinde 1 saat çalışıyor, sorun bulmuyor. Cinnebench R23 testi de başarılı. FurMark testlerinde crash yemiyorum. Sıcaklıklarım normal seviyelerde, kritik seviyelere ulaşmıyor. Sadece PBO aktif ve curve optimizer -15 all core şeklinde ayarlı. İlk başta -20 giriyordum fakat bilgisayar saçmalıyordu. Sonrasında -15'e çekince düzeldi ve sıcaklık da bir hayli düştü. Kendi bilgisayarıma göre ayar buldum diyebilirim. Ufak bir araştırmamla Minidump dosyalarını isteyeceginizi okudum. Onları da aşağıya ekliyorum. Rica etsem yardım edebilir misiniz çok çaresizim. Teşekkür ederim şimdiden.
Mavi ekran kodu çoğu zaman başlıktaki kod olsa da zaman zaman farklı kodlar da çıkıyor. CRITICAL_PROCESS_DIED gibi.
Minidump linki: minidump.rar
Sistemim: RTX 3080.
Ryzen 7 7700X.
XPG Kyber 750W Gold.
ASUS Prime B650M-R
Viper Venom 32 GB 6600MHz CL34
Mavi ekran kodu çoğu zaman başlıktaki kod olsa da zaman zaman farklı kodlar da çıkıyor. CRITICAL_PROCESS_DIED gibi.
Minidump linki: minidump.rar
Sistemim: RTX 3080.
Ryzen 7 7700X.
XPG Kyber 750W Gold.
ASUS Prime B650M-R
Viper Venom 32 GB 6600MHz CL34
Son düzenleyen: Moderatör: