RTX 3080 sistemde Sons of The Forest darboğaz yapıyor

Oyun sorunlu. Bende arada FPS düşmesi yiyorum RX 6800 ile. Benim kart kullanimi yuksek ama.

FPS düşmesi başka hiç ekran kartı darboğaz yapıyor diye baktınız mı? Bakma şansınız varsa bakarsanız sevinirim. Bunun yanında The Witcher 3: Wild Hunt yeni Nesil'de ve Resident Evil 4 remake oyununda özellikle köye girdiğimde feci bir darboğaz yaşıyorum. Varsa bu oyunlarda ekipmanları tam olduğu halde darboğaz yaşıyorsanı bilgilendirirseniz sevinirim.

Bu yorumu gören diğer arkadaşlar için söylüyorum.The Witcher 3: Wild Hunt yeni Nesil'de ve Resident Evil 4 remake oyununda özellikle köye girdiğimde feci bir darboğaz yaşıyorum. Varsa bu oyunlarda ekipmanları tam olduğu halde darboğaz yaşayan bilgilendirirse sevinirim.

FPS düşmesi başka hiç ekran kartı darboğaz yapıyor diye baktınız mı? Bakma şansınız varsa bakarsanız sevinirim. Bunun yanında The Witcher 3: Wild Hunt yeni Nesil'de ve Resident Evil 4 remake oyununda özellikle köye girdiğimde feci bir darboğaz yaşıyorum. Varsa bu oyunlarda ekipmanları tam olduğu halde darboğaz yaşıyorsanı bilgilendirirseniz sevinirim.

Bu yorumu gören diğer arkadaşlar için söylüyorum.The Witcher 3: Wild Hunt yeni Nesil'de ve Resident Evil 4 remake oyununda özellikle köye girdiğimde feci bir darboğaz yaşıyorum. Varsa bu oyunlarda ekipmanları tam olduğu halde darboğaz yaşayan bilgilendirirse sevinirim.
3 oyun da optimizasyon ozurlusu. RE 4 hakkinda net bir bilgim yok ama ultra ayarlarda 12 GB VRAM tuketiyor. VRAM darbogazi yiyor olabilir misiniz ?

3 oyun da optimizasyon ozurlusu. Re 4 hakkinda net bir bilgim yok ama Ultra ayarlarda 12 GB VRAM tuketiyor. VRAM darbogazi yiyor olabilir misiniz?

VRAM darbogazini ilk defa duyuyorum. Evet olabilir ama 4 k da hiç yemedim aynı ayarlarda.

Görüntü oluşturma çözünürlüğü(Rendering ile alakalı) bir seçenek varsa %100 çekebilir misiniz?
Nerden bulabilirim o ayarı ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı