RTX 3080 sisteme 2. monitör seçimi

phenex

Hectopat
Merhaba.
Ekran kartım RTX 3080, monitörüm 1440p (MSI Optix MAG274QRF-QD-2K), işlemcim R9 5900X.

Kendime 2. bir monitör almak istiyorum fakat uyum önemli mi bilmiyorum. 2 monitör daha önce kullandığım bir sistem türü olmadı.
Ayrıca 2. monitörü 1080p alarak FPS oyunlarını da o monitörde oynama gibi bir düşünce içerisindeyim. Çünkü FPS oyunlarında şu an kullandığım monitör çok detaylı kalıyor ve herkes çok küçük görünüyor. Çözünürlüğü değiştirdiğimde gerçekten oyun performansımda artış oluyor. Yani böyle bir amaç için de 1080p gibi bir düşünceye girdim. 2. monitör alırken bu sisteme göre nelere dikkat etmeliyim, en doğrusu hangi karar olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dikkat edeceğiniz çok yer yok, sadece FPS türü için aldığınızdan tepkime ve frekansa bakmanız yeterli zaten. Bütçe nedir?

Yani 1080P alsam sorun olmaz değil mi, ayrıca 1080P alıp FPS oyunlarını bu alacağım monitörde oynamamda da bir problem olmaz hatta avantajıma mı olur?

@phenex Sorun olmaz.
Ölçekleme değişeceğinden evet, biraz daha büyük olur.
Bu çok mu abartı olur, 360Hz diyor, ben çoğu FPS oyununda 300-400 asgari FPS alıyorum. Bir de sanırım indirimde bir ürün. Ama çok para bence yine de.

Hocam eğer uygun bir monitör almayı düşünürsen, eski monitörümü satmayı düşünüyorum 2. Bir monitör ihtiyacım olmadığı için https://www.hepsiburada.com/asus-vp...d-freesync-oyuncu-led-monitor-pm-HB00000C7BC6 monitörün linki bu ve eğer İstanbuldaysan düşünürsen yazabilirsin, fiyatını da 550₺ olarak revize etmiştim.

Hocam 75 Hz monitör mü kullanacak arkadaş? Adam CS için istiyor önerdiğiniz monitöre bak :D
Bu çok mu abartı olur, 360Hz diyor, ben çoğu FPS oyununda 300-400 asgari FPS alıyorum. Bir de sanırım indirimde bir ürün. Ama çok para bence yine de.
Hocam ürün iyi duruyor ancak Dell teknik servisleri kötü. Dell alacaksanız bunu bilin. (deneyimlerim ve hakkında videolar var)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı