Goodbye dpi veya ona benzer birşey varsa silin net çözüm.Arkadaşlar selamlar. Altta yüklediğim görseldeki gibi oluyor ve oyun açılmadan kapanıyor. Anti cheat doluyor sonra siyah ekrana atıyor ama oyun kapanıyor. Bunun sorunu nedir?
Hocam goodbye dpi vardı ama silmiştim tam silinmemiş olabilir mi?Goodbye dpi veya ona benzer birşey varsa silin net çözüm.
Evet hocam açıkOyun bende secure boot kapalı diye hata veriyordu, onu açtıktan sonra girebilmiştim. Belki onunla ilgili olabilir. Secure boot açık mı sizde?
Bende aynı sorun vardı goodybye dpi tetikliyor ve garip geleblir fakat yabancı forumlarda söylenmişti pc de flaşbellek takılıysa sökünHocam goodbye dpi vardı ama silmiştim tam silinmemiş olabilir mi?
Evet hocam açık
Bakıcam hocam silmeye çalışıcamBende aynı sorun vardı goodybye dpi tetikliyor ve garip geleblir fakat yabancı forumlarda söylenmişti pc de flaşbellek takılıysa sökün
Maalesef hocam sildim ama hala açılmıyor.Bende aynı sorun vardı goodybye dpi tetikliyor ve garip geleblir fakat yabancı forumlarda söylenmişti pc de flaşbellek takılıysa sökün
TPM 2.0 açıkmı win 10 falan kurup deneyinBakıcam hocam silmeye çalışıcam
Maalesef hocam sildim ama hala açılmıyor.
Var mı yardımcı olabilecek birisi? İade edicem oyunu.
TPM 2.0 açıkmı Windows 10 falan kurup deneyin.
Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın, ekran kartınızı güncelleyin düzelebilir. Ayrıca yönetici şeklinde oyunu açın.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.