Çözüldü RTX 3080 Ti boşta 49 derece

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

escapevet

Megapat
Daha fazla  
Gigabyte 3080 Ti vision ekran kartım açılışta 37-39 derecelerden sonra 49 dereceye geliyor. Oyunlarda 72-74 aralığında. Ancak boşta sürekli 49 derece de ve fanlar hiç durmuyor. NVIDIA yazlımından performans ayarı yaptım. MHz değerini ve fan ayarını otomatik olarak ayarladı. Sistem boştayken 49-50 dereceler ve buna bağlı olarak fanların sürekli çalışması normal mi?

Belki senin bilmediğin arkada çalışan bir uygulama vardır virüs taraması yap bence.

Termal bakımlarını yaptınız mı?

Haci oyun oynarken 79 dereceler iyi bence farkli bir şey var sonucta termal macunu falan kurumus olsa 90 derecelere çıkardı ama oynadigi oyunu da ogrenmemiz lazim.

Termal bakımlarını yaptınız mı?

Haci oyun oynarken 79 dereceler iyi bence farkli bir şey var sonucta termal macunu falan kurumus olsa 90 derecelere çıkardı ama oynadigi oyunu da ogrenmemiz lazim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki senin bilmediğin arkada çalışan bir uygulama vardır virüs taraması yap bence.

BF 5, Forza Horizon4, CoD Cold War, Metro Exodus, ATS. Bu oyunalrın hepsinde Ultra da 3440*1440p. De oynuyorum FPS'lerde gayet iyi durumda.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı