RTX 3080 Ti ekran kartı ısınıyor

Hangi uygulamada ısınıyor, hangi derecelere çıkıyor, modeli ne, kasanızın hava sirkülasyonu iyi mi, kasanızda kaç fan var, fanlarınızı temizleyeli ne kadar oldu?

Sistemi daha toplayalı 10 güne yakın oldu ekran kartı dışında herşeyin sıcaklık derecesi normal ama Evga 3080 ti ekran kartının yüzde 90 yüklenmede 120 derece gibi bir sıcaklık elde ettim.Ekran kartı boştayken bile 60 derece sıcaklık seviyesinde geziyor.Sistem 7700x işlemci ve Msı sıvı soğutma mevcut.

Furmark testi yapıp atar mısınız? 120 dereceye kartın sadece Mem. Temp. çıkabilir ki o bile fazla.

O sıcaklığı furmak ta görmüştüm 4k da lakin Pubg ye bile girsem 86 derece ısıyı görüyordum.Ekran kartını vatan teslim ettim ama olası bütün sebepleri görmek için danışmak istedim

Kasada şuanda 14 adet çalışan fan var ekran kartı fanları hariç,sıvı soğutmayı tost usulü bir bağlantı yaptım arkada 3 önde 3 olacak şekilde

Dosya Ekleri

• image.jpg
    148 KB · Görüntüleme: 234
  • 1558A55E-1B1A-4CB7-ABD0-12A06D4E91B0.jpeg
    168,6 KB · Görüntüleme: 241
Fanların hava akış yönlerini kontrol etmekte fayda var. Gördüğüm ve anladığım kadarıyla bütün fanlar havayı kasadan dışarı atma konumunda. İçeriye doğru düzgün hava alamadığı için ekran kartının ısınması muhtemel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…