RTX 3080 Ti ekran kartı ısınıyor

Kasanın TT-100 modeline ait türkçe bir inceleme video mevcut. Orada Gigabyte marka ekran kartı mevcut ancak oda 85 gibi yüksek derecelere ulaşmış görünüyordu. Kasa ile alakalı bir problem var gibi duruyor veya yazıldığı üzere fanların akış yönünde de olabilir.

İlginize teşekkür ediyorum ancak ilk başta fanları mı yanlış başladığımı düşündüm ancak herşey kitabına göre doğru bağladığımı gördüm.Kasa camların söktüm tekrar dan test yaptım yine aynı sonuçları elde ettim maalesef.

Kasanın TT-100 modeline ait türkçe bir inceleme video mevcut. Orada Gigabyte marka ekran kartı mevcut ancak oda 85 gibi yüksek derecelere ulaşmış görünüyordu. Kasa ile alakalı bir problem var gibi duruyor veya yazıldığı üzere fanların akış yönünde de olabilir.
Abi tt-100 çok küçük bir kasa modeli onda havalandırma problemleri olması biraz normal gibi.

İlginize teşekkür ediyorum ancak ilk başta fanları mı yanlış başladığımı düşündüm ancak herşey kitabına göre doğru bağladığımı gördüm.Kasa camların söktüm tekrar dan test yaptım yine aynı sonuçları elde ettim maalesef.

Abi tt-100 çok küçük bir kasa modeli onda havalandırma problemleri olması biraz normal gibi.
Evet o konuda haklısınız, ben model benzerliğinden dolayı tahminen bir yorumda bulundum. Yapı gereğı benzedikleri için sorun sebebi o olabilir diye düşündüm.

Bir tanıdığım kasayı bana bıraktı. Aynı kart bu kasada da mevcut. Uncharted yükleyip çalıştırdığımda ekran kartı elimi yakacak kadar ısınıyor. Fanları hızlanması gerek ama hızlanmıyor. Biosdan mı ayarlanması gerek acaba ? Kasayı bana corseir fan ve ledlerdeki sıkıntı için bırakmıştı. O sorunu da çözemedim. rbg ledler ve fanlar için kasanın içinde 3 adet siyah kutu şeklinde parça var. Corsair commnder pro denilen parçalar. Şuan işlemcinin üzerindeki su soğutucunun ledleri hata veriyor. Acaba sorun bundan mı kaynaklı onu da bilemedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı