RTX 3080 Ti için en fazla 5-5.5 bin TL'ye PSU önerisi

YardimDestek

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xeon E3-1225-Gigabyte H61M-S2PV-2x8 DDR3 Ram-HD7850-120 GB SSD-1 TB HDD-Gigabyte 420W PSU-ASUS USB 3.0 KASA
Meslek
Bilgisayar Tamirciliği
750 W veya 850 W. Bütçe 5-5.5 bin TL en fazla. Ne alınabilir en mantıklı?

Kablolamayı şu şekilde yapabilirsiniz;
1763665142198.png

Corsair 750 watt iletmiş olduğum ürün indirimde fiyat gayet makul tercih edilebilir.
İyi değil. Fiyatı kazık.

Kablolamayı şu şekilde yapabilirsiniz;
Eki Görüntüle 2607959

İyi değil. Fiyatı kazık.

Raijintek alıyorum o zaman? Yalan yok Corsair de gözüm var ama Raijintek 850W ve Japon kapasitör kullanıyor onu da alasım gelmiyor değil. Raijintek mi alayım son karar?

Atılan kratos modelini veya Delta 1000W alabilirsiniz.

Delta modeli pek güvenilir değil gibi ya markayı tanıyorum uzun süredir ama garanti işleri nasıl oluyor bilemediğimden bir şey diyemicem.

Raijintek alıyorum o zaman? Yalan yok Corsair de gözüm var ama Raijintek 850W ve Japon kapasitör kullanıyor onu da alasım gelmiyor değil. Raijintek mi alayım son karar?

Delta modeli pek güvenilir değil gibi ya markayı tanıyorum uzun süredir ama garanti işleri nasıl oluyor bilemediğimden bir şey diyemicem.
Güzel bir model hocam, bir sıkıntısı varsa fan sesi emsallerine göre biraz daha yüksek ama yinede pek fark edilmiyor.
Garanti konusunda çok bir bilgim yok ama sorun çıkacağını sanmıyorum.

Güzel bir model hocam, bir sıkıntısı varsa fan sesi emsallerine göre biraz daha yüksek ama yine de pek fark edilmiyor.
Garanti konusunda çok bir bilgim yok ama sorun çıkacağını sanmıyorum.

Şöyle söyleyeyim. Bana 10 sene gidecek bir PSU lazım. Nasip ömrü tabii ama yani ona göre bir PSU seçsek?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı