RTX 3080 Ti nereden alınabilir?

Bütçe
40000

Ali Mert uluc

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Geçen yıl hazır sistem almıştım ve şimdi ise 40.000 TL'ye upgrade yapacağım, ekran kartı anakart işlemci PSU ve fan alacağım. Ekran kartı olarak 3080 Ti düşünüyorum ama İtopya gibi yerlerde bulunmuyor maalesef, ben de Hepsiburada gibi yerlerde buldum ama güvenilir mi bilmiyorum. Yurt dışından bir yakınımdan getirmesini isteyeceğim son çare, yardımcı olur musunuz?

Bu bütçede 4070 Ti Super alınabiliyor hatta 2-3 bin daha çıkılınca 4080 Super bile alınabiliyor. Neden illaki 3080 Ti almak istiyorsunuz ki?

Merhaba. Geçen yıl hazır sistem almıştım ve şimdi ise 40.000 TL'ye upgrade yapacağım, ekran kartı anakart işlemci PSU ve fan alacağım. Ekran kartı olarak 3080 Ti düşünüyorum ama İtopya gibi yerlerde bulunmuyor maalesef, ben de Hepsiburada gibi yerlerde buldum ama güvenilir mi bilmiyorum. Yurt dışından bir yakınımdan getirmesini isteyeceğim son çare, yardımcı olur musunuz?

Sizin sisteminizin tam özelliklerini yazarsanız daha iyi olur. Duruma göre o sistemi satarak üstüne 40k koyarsanız çok daha iyi bir sistem alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı