Çözüldü RTX 3080 Ti sistem performansı olması gerekenden düşük

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FatihPR7

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı : GALAX RTX 3080Ti 12 GB
İşlemci : AMD Ryzen 5 5700x
Anakart : MSI B450 Tomahawk Max
Ram : Kingston Hyperx Predator 8x2 3200 Mhz CL16
SSD : Gigabyte 250 GB
HDD : Toshiba 1 TB
Merhaba, RTX 3080 Ti ve AMD Ryzen 7 5700X, sistemimde son 2-3 gündür CS2 de FPS düşüklüğü sorunum mevcut. Daha öncelerde 350-400 FPS alan sistemim son günlerdir 70-80 bandında ve Max 130 FPS veriyor. Sebebini araştırdım ama bulamadım bu konuda bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İsterseniz önce DDU ile sürücü silip yükleyin. Eğer olmazsa sıcaklıkları ve frekansı ve kullanımı MSI Afterburner ile takip edin.

Sıcaklıkları Afterburner ile sürekli takipteyim. Ekran kartım kullandığımdan beri yük altındayken 80-82 derece arası, işlemcim sıvı soğutma ile Max 65 dereceye çıkıyor. Önce ki halide böyleyken FPS düşmüyordu son birkaç gündür bu sorun mevcut.
DDU dediğiniz program ekran kartı sürücüsü için mi acaba ?

Sıcaklıkları Afterburner ile sürekli takipteyim. Ekran kartım kullandığımdan beri yük altındayken 80-82 derece arası, işlemcim sıvı soğutma ile Max 65 dereceye çıkıyor. Önce ki halide böyleyken FPS düşmüyordu son birkaç gündür bu sorun mevcut.
DDU dediğiniz program ekran kartı sürücüsü için mi acaba?

DDU ekran kartı sürücüsünü kökten temizlemenize yarayan program hocam.

DDU ekran kartı sürücüsünü kökten temizlemenize yarayan program hocam.

Ekran kartını yeni güncelledim. Kaldırdıktan sonra tekrar aynı güncellemeyi yüklediğim zaman değişen bir şey olur mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı