RTX 3080 Ti sistem Valorant'ta 144 FPS altı veriyor

ozzyko34

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
1tb hdd 128 ssd
Ekran kartı
3080ti
Anakart
msi 150m gaming pro
İşlemci
i5 6402p
Ben mining yapıyorum. Bende RTX 3080 Ti var arada miningi kapatıp Valorant giriyorum ama 100 ila 250 arası FPS oluyor. 144'ten aşağı kaldığı için çok drop oluyor. Bu ekran kartıyla neden bu kadar düşük FPS alıyorum? RAM 16 GB işlemcim düşük ama bu kadar fark eder mi? İşlemcim de i5 6402P yanı bu sistemle Valorant'ta sabit 144+ almam lazım diye düşünüyorum. Sizce sorun ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben mining yapıyorum. Bende RTX 3080 Ti var arada miningi kapatıp Valorant giriyorum ama 100 ila 250 arası FPS oluyor. 144'ten aşağı kaldığı için çok drop oluyor. Bu ekran kartıyla neden bu kadar düşük FPS alıyorum? RAM 16 GB işlemcim düşük ama bu kadar fark eder mi? İşlemcim de i5 6402P yanı bu sistemle Valorant'ta sabit 144+ almam lazım diye düşünüyorum. Sizce sorun ne?
Ne zamandan beri mining yapıyorsunuz ?

Valorant gibi oyunlarda işlemci daha önemli.

Darboğaz yaşıyosun normal

Valorant tamamen işlemci üstüne çalışan bir oyun. İşlemcinin tek çekirdek performansı ne kadar iyiyse o kadar yüksek FPS alırsın. Orta segment bir GPU yeterli bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı