RTX 3080 Ti sistemde ekranda donmalar

Mertbay

Femtopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm hocam biri bana yardımcı olursa çok sevinirim.
Yeni 3080 Ti aldım bugün fakat bilgisayar sürekli dönuyor. Ekran kartı benchmarkta %25 gibi kırmızı hatta komik bir değer gösteriyor. NVIDIA ayarlarından performans moduna geldiğimde puan 76'ya çıkıyor ama şu an buraya yazarken bile ekranda donmalar yaşıyorum. Anakartın BIOS'u dahil bütün sürücüler günler yeni format ettim sisteme fakat yok sorunu çözemedim. Bilgili dostların yardımını rica ederim.
Ryzen 5 3600.
Gigabyte 3080 Ti Gaming OC 12 GB.
16 GB RAM.
650W PSU( tek aklıma gelen bu )?

İşlemcin o ekran kartı ile darboğaz yapar PSU değiştirin 850W alın derim.

Yeni 3080 Ti aldım bugün fakat bilgisayar sürekli dönuyor. Ekran kartı benchmarkta %25 gibi kırmızı hatta komik bir değer gösteriyor. NVIDIA ayarlarından performans moduna geldiğimde puan 76'ya çıkıyor ama şu an buraya yazarken bile ekranda donmalar yaşıyorum. Anakartın BIOS'u dahil bütün sürücüler günler yeni format ettim sisteme fakat yok sorunu çözemedim. Bilgili dostların yardımını rica ederim.
Ryzen 5 3600.
16 GB RAM.
Ben işlemciden kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Siz bu mesajı buraya yazarken bile donuyor demişsiniz.

Ryzen 5 3600.
16 GB RAM.
Ekran kartının sayfasında 750 w pusuyla kullanın diyor.

Ekran kartının sayfasında 750W pusuyla kullanın diyor.

Kanka bak diyoruz yetersiz 850W zaten her şeye yeter 750W diye hatırlamıyordumki nereden bileyim farklı konularla ilgileniyorum işlemci zaten darboğaz yapıyor adama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı